0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová našla . přemožitele, je jím rezerva Měřína


Branky


20

V 10. kole se na hřišti Bobrové představila rezerva Měřína.  V tomto zápase se událo velké překvapení pro Bobrovou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli v prvním poločase

Bobrová od začátku měla převahu, což se dalo i čekat. Přestože domácí měli územní převahu, tak co se týče příležistostí, tak v tom je už hosté trochu dokázali vyrovnat. A ve 12. minutě pro domácí přišel šok. Hosté kopali rohový kop, na který si nejvýše vyskočil Vít Rohovský a hlavou otevřel skóré tohoto zápasu. Ve 35. minutě pro domácí tým přišla další rána. Bobrová totiž chybovala ve vlastních obranných řadách, čehož dokázal využít Šimon Zdvihal, který tak dokázal procedit míč přes brankáře domácího týmu. Poté mohli být domácí také moc rádi, že Měřín z přímého kopu nastřelil pouze spojnici. Na druhou stranu i Bobrová měla nějaké dobré příležitosti. Nejvíce si jich vypracovala, když domácí hlavičkovali z hranice vápna, jenže žádná se nedostala za záda Jana Hladíka.

Bobrová i přes velký tlak gól nevstřelilla

Ve druhém poločase chtěli domácí ještě něco se zápasem udělat. A šance na domácí straně přibívalo velkou rychlostí. Tu největší vytlačil parádním zákrokem na rohový kop Jan Hladík. Příbližně od 80. minuty byl tlak domácích až skoro smrtelný, přesto hosté z brejku mohli zápas definitvně zpečetit 3. brankou, jenže tato šance nebyla využitá a tak se rezerva Měřína musela dále bránit. Jenže díky nasazení a obětavosti hostů Borbrová nedala žádný gól a hosté ubojovali skvělou výhru 2:0. Bobrová tak porpvé prohrála a navíc jako bonus pro Jana Hladíka je to první nula, kterou vychytal, navíc proti týmu, který předtím neztratil ani bod.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch - hráč, trenér: Čekali jsme převahu domácích a také to tak bylo. Uzemní převaha Bobrové byla výrazná, na šance už to tak jednoznačné nebylo. Při prvním gólu vyšplhal nejvýše Víťa Rohovský a z rohu se prosadil hlavou. Při druhém gólu využil chyby domácí obrany Šimon Zdvihal a procedil míč přes brankáře. Nastřelili jsme spojnici z přímáku a měli pár dalších náznaků. Domácí měli v prvním poločase pár hlaviček z hranice vápna, v druhém poločase jejich největší šanci fantasticky vytlačil z vinglu na roh Honza Hladík. Posledních 10 minut pak byl tlak domácích až dusivý, takže zamrzí neproměněný brejk na 0:3. Nicméně nasazením a obětavostí jsme udrželi naše první čisté konto a výborný venkovní výsledek 0:2. Kluky musím pochválit!



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - J. Svoboda [-] , M. Černý [-] (31. T. Hrbek [-] ) , V. Křepela [-] , M. Malý [-] , R. Kratochvíl [-] (87. J. Dostál [-] ) , P. Dvořák [-] , D. Roháček [-] , L. Muller [-] (70. P. Dočekal [-] ) , L. Křepela [-] , K. Flídr [-]

TJ Jiskra Měřín B
J. Hladík [-] - J. Kolouch [-] , T. Gondek [-] (70. M. Hubený [-] ) , F. Sysel [-] , D. Poul [-] - J. Krčál [-] , Š. Zdvihal [-] , D. Doležal [-] , L. Vokurka [-] , V. Rohovský [-] - D. Robotka [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - DOSTÁL Petr, HOMOLA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí po návratu Roháčka s Malým jedou na vítězné vlně a doma si připíšou výhru 4-2, i když Měřín svou kůži nedá vůbec lacino.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích