0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 13:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdeněk Sklenář rozhodl v přesile derby rezerv


Branky


19

V 10. kole se v Nové Vsi uskutečnilo derby dvou rezerv. Do tého obce totiž zavítala Bystřice, která naposledy doma podusila Doubravník 10:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černá 44. minuta pro domácí

První poločas se nesl v docela dobrém tempu. Ve 33. minutě musel jít ze hřiště Petr Bureš a místo něj šel na plac Petr Šandera. A právě tento čerstvý hráč ve 44. minutě dostal Novou Ves do velkých problémů. Od rozhodčího totiž viděl červenou kartu, tak musel jít předčasně do kabin a těsně před koncem 1. poloviny tak svůj tým výrazně oslabil.

Zdeněk Sklenář využil početní nerovnosti na hřišti

Do druhého poločasu šli hosté s tím, že zápas mohou vyhrát, když domácí dostali červenou kartu a byli tak o jednoho muže slabší. A hostům se to nakonec povedlo v 62. minutě, když se dokázal trefit hostující kapitán Radek Sklenář a poslal tak hosty tím do vedení. Na toto Nová Ves už nedokázala zareagovat, a tak si hosté připisují velmi důležité vítězství a velmi cenné body v těžkém utkání.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - P. Bojanovský [-] (54. O. Šandera [-] ) , J. Šandera [-] , J. Havlík [-] , T. Nejedlý [-] , K. Žváček [-] , J. Starý [-] , P. Bureš [-] (33. P. Šandera [-] ) , J. Krejčí [-] , F. Šandera [-] (70. V. Bureš [-] ) , V. Zahradník [-] (70. A. Mrázek [-] )

SK Bystřice nad Pernštejnem B
D. Havlík [-] - P. Blaha [-] (46. J. Martínek [-] ) , R. Sklenář [-] , V. Čech [-] , A. Veselý [-] , V. Kutnyk [-] , P. Podsedník [-] , Z. Sklenář [-] , M. Čížek [-] , A. Toman [-] , T. Samek [-]

ŽK: 34. J. Havlík - 49. R. Sklenář , 59. A. Toman . ČK: 44. P. Šandera .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: BUDÍN Jan - HLADÍK Jiří, BUREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Atraktivní zápas týmů z čela tabulky, kteří mají v týmu spoustu kvalitních fotbalistů, bude nabízet spoustu šancí na obou stranách, proto tipuji remízu 3-3.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů