Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 13:00

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná podvrdila roli favorita


Branky


19

V 7. kole se v Doubravníku představila silná Rožná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Postupné vedení hostů

Přestože hosté byli favorité, tak vstoupili hrozně do tohoto utkání. Už po několika sekundách mohl totiž Doubravník jít do vedení, naštěstí pro hosty se tak nestalo. Pak se Rožná dostala do hry. A v 8. minutě otevřel skóré Tomáš Sýkora. Ve 29. minutě se náskok podařilo zvýšit Jindřichu Kintrovi. Pak ale domácí dostal do zápasu Martin Švadlenka, který vstřelil gól ve 32. minutě. Po 10 minutách však hostům vrátil dvoubrankový rozdíl Jiří Kroupa. Hosté tak vyhráli první polovinu 3:1 a měli slušnou šanci na to, že získají všechny tři body.

Humpolík hosty zklidnil svým sólem

Už ve 47. minutě dal gól Karel Beran. Po té se k němu v 60. minutě přidal Marek Navrátil, který tak dal už pátý gól a vypadalo to, že je po zápase. Jenže domácí se po tomhle dokázali sebrat a předvedli velmi dobrou pasáž, kterou korunovali dvěma góly. Ten první padl v 67. minutě z kopačky Ondřeje Gibfrieda a poté se zapsal do střelecké listiny Miroslav Vojta v 71. minutě. Domácí ožili, ale v 82. minutě pro ně přišla ledová sprcha, když svým sólem uklidnil hostující mužstvo Filip Humpolík. Rožná tak v Doubravníku bere všechny body po výhře 6:3.



Ohlasy k zápasu



SK Rožná
Jiří Kroupa - hráč: Do zápasu jsme nevstoupili dobře a mohli jsme po pár vteřinách prohrávat. Naštěstí se tak nestalo, dostali jsme se do hry a do poločasu jsme si vybudovali náskok. Po přestávce jsme ho navýšili až na rozdíl 4 gólů a zdálo se, že je po zápase. Domácí ale předvedli dobrou pasáž a náskok dvěma góly snížili, takže se do našich hlav trošku dostala nervozita. Tu naštěstí svým neuvěřitelným sólem zahnal Humpolík, a zápas jsme už v klidu dohráli. Myslím, že jsme dneska předvedli solidní výkon a navázali tak úspěšně na výhru z minulého kola. hráč utkání: Filip Humpolík



Sestavy


FK Doubravník
T. Vorel [-] - R. Šikula [-] , M. Vojta [-] , M. Škvařil [-] , V. Čepička [-] , K. Vojta [-] , M. Švadlenka [-] , M. Jedlička [-] (45. O. Gibfried [-] ) , J. Slámečka [-] , T. Beran [-] , R. Šibor [-]

SK Rožná
J. Beran [-] - T. Sýkora [-] , O. Kroupa [-] , F. Humpolík [-] , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] , R. Švestka [-] (53. P. Kunc [-] ) , M. Navrátil [-] , J. Kintr [-] (59. R. Novotný [-] ) , K. Beran [-] , P. Sýkora [-] (47. O. Chocholáč [-] )

ŽK: 41. T. Vorel , 52. J. Slámečka - 41. J. Beran , 62. T. Sýkora , 78. J. Vyžrálek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - BUDÍN Jan, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rožná si odveze jasné 3 body.

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů