Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná po několika prohrách bodovala naplno


Branky


17

Rožná v 6. kole přivítala c-tým Velkého Meziříčí. Domácí museli nutně bodovat, pokus se chtěli udržet na předních příčkách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili nepříznivý stav

Lepší vstup do utkání měli hosté. Ve 21. minutě totiž dostalo Meziříčí možnost pokutového kopu. Penaltu dokázal proměnit Libor Smejkal, díky kterému Rožná tedy prohrávala. Jenže pro domácí nepříznivý stav netrval dlouho. Díky tomu že Rožná byla běhavější a pohyblivější mužstvo, tak se dočkali. Ve 36. minutě za domácí srovnal loňský hráč roku Petr Sýkora a ve 40. minutě otočil zápas Jiří Vyžrálek. Díky dvoum slepeným gólům tak Rožná mohla odcházet do šaten jako spokojenější tým.

Rozluzlení zápasu v 90. minutě

Hned zkraje druhého poločasu domácí opět hostům odskočili. Ve 48. minutě to zařídil Jiří Vyžrálek. Stav 3:1 se zdál být pro hosty už neřešitelná situace. Jenže Velké Meziříčí se semklo a dokázalo na domácí zatlačit a díky tomu zápas zdramatizovali. V 63. minutě se prosadil kontaktním gólem David Polák. A v 76. minutě Eduard Smejkal dal novou náplň utkání, když vyrovnal na 3:3. Už to vypadalo, že toto utkání dojde k remíze, tak udeřil domácí Tomáš Sýkora, který tak v 90. minutě rozhodl definitivně o tom, že všechny body zůstanou v Rožné.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Ondřej Kroupa - hráč: Vel. Mez. je kvalitní mužstvo, proto jsme rádi, že jsme po dvou prohrách znovu bodovali naplno a mohli si zase v kabině zařvat. Podobně jako před dvěma týdny s Rožínkou to byl divácky atraktivní zápas plný zvratů, naštěstí tentokrát s vítězným koncem pro nás. hráč zápasu: Tomáš Sýkora

FC Velké Meziříčí C
Eduard Smejkal - trenér, hráč: Myslím si, že to byl férový zápas. Měli jsme lepší vstup do utkání, ale soupeř byl pohyblivější, běhavější a myslím si, že si výhru o ten gól zasloužili, i když to byla škoda, že jsme dostali gól v 90. minutě. Atmosféra byla super, mělo to parametry fotbalu. hráč utkání: David Polák



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - T. Sýkora [-] , O. Kroupa [-] , F. Humpolík [-] (71. R. Novotný [-] ) , V. Štěrba [-] , J. Vyžrálek [-] , R. Švestka [-] , M. Navrátil [-] , K. Beran [-] (46. R. Hájek [-] ) , P. Kunc [-] (46. O. Chocholáč [-] ) , P. Sýkora [-]

FC Velké Meziříčí C
D. Kameník [-] - O. Šlapal [-] , I. Nováček [-] , T. Novotný [-] , T. Kuřátko [-] (65. T. Šlitr [-] ) , E. Smejkal [-] , D. Polák [-] , L. Smejkal [-] , L. Chalupa [-] (46. L. Smejkal [-] ) , O. Pospíšil [-] , M. Valenta [-] (46. F. Musil [-] )

ŽK: 81. O. Chocholáč - 35. T. Novotný , 83. D. Polák .
Počet diváků: 159. Rozhodčí: BULA Nikola - HANUS David (N), NOVOTNÝ Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tohle bude zápas kola, obě mužstva mají kvalitní hráče, takže si vůbec netroufnu říct kdo vyhraje. Zkusím domácí Rožnou, Meziříčí bude chybět vykartovaný Krejčí, tím dost hosty oslabí.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích