Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín po velkém obratu získává poprvé 3 body


Branky


23

V 5. kole se na hřišti Moravce představila rezerva Měřína. Hosté čekají stále na první výhru, tímto zápasem to mohli ukončit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli, hosté otočili

Do zápasu dokázali lépe vkročit hosté, když byli aktivnějším a lepším můžstvem. Bohužel pro ně se domácím podařilo skórovat. O první branku zápasu se postaral z přímého kopu domácí kapitán Filip Kudiovský. A ve 21. minutě už Moravec vedl 2:0, když Ivoš Pokorný se na malém vápně ocitl sám před Petrem Syslem a procedil míč za jeho záda. Z dvougólového vedení se domácí Moravec před početnou diváckou kulisou neradoval dlouho. Už o dvě minuty později hosté ukázali, že zápas rozhodně nebalí a dostali se tak domácím na dostřel. Zásluhu na tom má Lukáš Vokurka, když dokázal přelobovat vyběhnutého domácího brankáře Petra Černého. Opět po dvou minutách se Měřín prosadil znovu. Z levé strany si Jaroslav Kolouch narazil s Janem Poulem a první jmenovaný se dostal do vápna a bombou o břevno poklidil míč do branky. Obrat dokonal gólem do šatny Filip Sysel, který si našel Zelinkův pas z přímého kopu a hlavičkoval tvrdě vedle Černého.

 

 

Hosté přidali 2 góly jako pojistku

Ve druhém poločase zase začátek patřil hostujícímu týmu. Nicméně od 50. do 65. minuty se domácí důraznou hrou dostali zpět do zápasu, náznaky šancí, které si vytvořili je hnali k vyrovnání. V 70. minutě dokázal Lukáš Vokurka odstavit domácího Tomáše Smolíka a poté se s přehledem prosadil. A v 75. minutě tento hráč zkompletoval svůj hattrick, když po chybě domácí obrany šel sám na bránkáře a poklidil míč přesně k tyči. Rezerva Měřína tak slaví první výhru v okresním přeboru, pro ně tyto body jsou velmi důležité. 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch - hráč, trenér: Výborně zahrála obrana, na těžkém terénu dokázala většinu zápasu diktovat tempo a vysílat krajní hráče do úniků. První 3 body jsou důležité a zejména po otočení skóre z 2:0 na 2:5. Můžeme doufat, že jsme konečně po 5 letech našli střelce (smích).



Sestavy


TJ Moravec
P. Černý [-] - F. Lahodný [-] , M. Kachlík [-] , L. Pipa [-] , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] , T. Smolík [-] , I. Pokorný [-] , F. Černý [-] (81. J. Kováč [-] ) , V. Cícha [-] (59. M. Hanák [-] ) , F. Kudiovský [-]

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - D. Poul [-] (82. V. Chlubna [-] ) , M. Matoušek [-] , F. Sysel [-] , J. Kolouch [-] - Š. Zdvihal [-] , J. Poul [-] , J. Krčál [-] , J. Zelinka [-] (54. D. Doležal [-] ) , D. Krčál [-] - L. Vokurka [-] (78. M. Hubený [-] ) -

Počet diváků: 65. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - TRÁVNÍČEK Jiří, KACHLÍK Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hosté po těžkém zápase nakonec vyjdou jako vítězové a odvezou si z Moravce všechny tři body.

Tip experta: výhra hostů

Zápas druhého postoupivšího z III.třídy je pro mě znovu velkou neznámou. Záleží, s jakou sestavou hosté dorazí. Stejně tak záleží, jak se sejdou domácí, kteří v plné sestavě dokáží doma potrápit kohokoliv. Oba týmy potřebují body jako sůl, ale myslím, že si je po tuhém boji všechny odvezou hosté do Měřína. 2:3

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů