0:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice doma utrpěly debakl s Rokytnicí


Branky


17

Fotbalisté Myslibořic jasně nestačili na Rokytnici, které podlehly vysoko 0:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

V prvním zápase hostily Myslibořice velmi silného soupeře,  letošního aspriranta na vítěze soutěže Okresního přeboru. Zápas začal v dobrém tempu za dusného počasí, prvních pár minut byli více na míči hosté,  ale brzy se obraz hry otočil a Myslibořice, jmenovitě Jan Fňukal orazitkoval v krátkém časovém úseku dvě tyčky.  Díky standardním situacím se domácí dostali do tlaku, ale výborný brankář a smůla v zakončení chyběla na straně domácích.  Skóre tak otevřel na druhé snajpr Marian Vahila,  který vystihl nepřesnou malou domů a po kličce brankáři slavil úvodní branku v zápase. Rokytnice se touto brankou vymanila z tlaku a dodala si potřebné sebevědomí.  Hostům se podařilo vstřelit těsně před odchodem do kabiny velice důležitou branku, nehlídaný František Štork vybídl těsně před brankou Mariana Vahilu, který se z těsné blízkosti nemýlil podruhé a tím ukončil vyrovnaný první poločas. 

 

Hosté ještě skóre navýšili

Druhý poločas se domácí snažili zhustit střed hřiště,  ale to se jim vůbec nepovedlo a v rozmezí 3 minut 3x inkasovali. V 51. minutě se Marian Vahila dostal za domácí obranu a další kličkou brankáři dokončil hattrick v tomto zápase.  V 52. minutě po skrumáži v pokutovém území z bezprostřední blízkosti doklepl míč za Billova záda střídající Ivo Rygl a aby toho nebylo pro domácí málo v 53. minutě si na pěknou kolmici naběhl agilní Šimon Vladeka a po další kličce brankáři zakončil do odkryté Myslibořické svatyně a to už byli domácí zralí na ručník. O chvíli později se strhla obrovská bouře a na ručník byli zralí úplně všichni včetně početného divackého zastoupení obou celků.  Po necelé hodině času se zápas dohrával. Myslibořice se snažili alespoň o čestný zásah,  konkrétně nejaktivnější z domácích Jan Fňukal, branka mu však stejně jako zbytku domácího celku nebyla souzena. Hosté se do konce zápasu ještě jednou prosadili, jmenovitě střídající Milan Dufek. Zápas už se pak jen dohrával a Rokytnice si došla za zcela založenou výhrou. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Rokytnice je ve skvělé formě, už konec sezóny a následně příprava naznačila, o jaké příčky bude v letošní sezóně hrát, hráli pohledný a velice účelný fotbal podpořený zkušeností a instinktem zabijáka v podobě Mariana Vahily. Škoda, že jsme nedokázali vstřelit první branku v zápase, zápas by se pak možná vyvíjel jinak, ale Rokytnice byla po prvním gólu, který jsme jim bohužel darovali, lepší a zaslouženě zvítězila. Musíme se dát dohromady a pokusit se ztracené body z domácího prostředí přivést zpět z Hartvíkovic.

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Do utkání jsme vstoupili aktivně a již po pár minutách jsme měli dvě velké šance. Pak jsme měli slabou čtvrthodinu, kdy převzal otěže zápasu soupeř a několikrát nebezpečně zahrozil. Podržel nás ale brankář Jiří Hobza, který vyřešil spoustu nepříjemných balonů, obzvláště dlouhých autů, které nebezpečně lítaly do vápna. Po této části jsme již ale začali hrát to, co jsme chtěli a trestali jsme chyby soupeře. Musím pochválit za předvedenou hru všech šestnáct hráčů, a i za to, jak k utkání přistoupili a jak ho dohráli i přes čtyřicetiminutové přerušení kvůli bouřce. Mužem zápasu byl jednoznačně útočník Marian Vahila, který za šedesát minut pobytu na hřišti si připsal tři branky a dvě gólové nahrávky.



Sestavy


TJ Myslibořice
D. Billa [-] - T. Brabenec [-] , L. Macháček [-] , T. Kratochvíl [-] , V. Čapoun [-] - D. Kunčík [-] , J. Matoušek [-] , M. Šoustal [-] , M. Ludvík [-] - J. Fňukal [-] , P. Vejvoda [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
J. Hobza [-] - M. Vahila [-] , R. Ferkl [-] , O. Bartejs [-] (46. I. Rygl [-] ) , F. Štork [-] , D. Tomek [-] , Š. Vladeka [-] , P. Svoboda [-] , M. Štork [-] , L. Hakl [-] , J. Hakl [-]

ŽK: 87. M. Šoustal - 15. M. Štork , 41. J. Hakl .
Hráči zápasu: M. Vahila .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - PALÁT Tomáš (N), PALÁT Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Zajímavý zápas. Rokytnice bude hrát na špici tabulky a z Myslibořic si odveze vítězství.

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích