6:4
(4:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:45

4.kolo, Pražský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankové hody v Miškovicích vyzněly lépe pro domácí


Branky


25. T. Krimlák (p.) , 26. M. Ondruš , 41. T. Krimlák (p.) , 45. M. Ondruš , 50. T. Drbal , 81. T. Krimlák - 29. V. Jirka , 59. M. Kovačík , 86. L. Staněk , 89. L. Staněk (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli rozhodnuto

Na půdu Miškovic přijela rezerva Loko Vltavín B. Zpočátku se hrál celkem vyrovnaný fotbal, ovšem domácí udeřili dvěma slepenými brankami a to v 25.minutě z pokutového kopu, kterého se ujal Tomáš Krimlák a hned o minutu později přidal druhou branku Martin Ondruš. Hosty to ovšem nepoložilo a hned ve 29.minutě se jim podařilo snížit zásluhou Václava Jirky. Hosté se snažili hrát fotbal, ovšem dělaly chyby v obraně, které pramenily z nekušenosti, a tak se ve 41.minutě kopal už druhý pokutový kop, kterého se ujal opět Tomáš Krimlák a zvýšil na 3:1. Aby toho nebylo málo pro hosty, tak těsně před odchodem do šaten definitivně rozhodl zápas Martin Ondruš, pro něhož to byla také druhá branka v utkání.

Druhá půle se již dohrávala

V druhém poločase přibližně od 60. minuty již byla hra neuspořádaná a zápas se dohrával. Oba týmy zvolnily a bylo dostatek prostoru pro přidání dalších branek. To se povedlo v 50. minutě zkušenému Tomáši Drbalovi a v 81. minutě zkompletoval svůj hattrick Tomáš Krimlák. Mezitím se prosadil za hosty v 59. minutě Kovačík. V samém závěru utkání se povedlo ještě dvěma brankami hostům zkorigovat výsledek, který vypadá přijatelněji. Chuť si vylepšil Staněk, který se trefil v 86. minutě a v 89. se ujal pokutového kopu.  Domácí tedy zaslouženě zvítěžili, když byli lepším a hlavně zkušenějším týmem. Hosté i přes svou snahu udělaly chyby, které se trestají a mladí musí sbírat zkušenosti nadále.



Ohlasy k zápasu



FK Loko Vltavín B
Jaroslav Dolejš ( kapitán Loko Vltavín B): Dnes jsem dostaly branky po chybách našich mladých hráčů. Ty chyby praměnily z nezkušenosti. Soupeř tyto chyby i v 1.B třídě dokáže potrestat. Po 60.minutě už se zápas jen dohrával. V našem týmu je obrovská fluktuace hráčů, počítal jsem to a zatím se objevilo v našich zápasech již 27 hráčů. Musíme se zaměřit na domácí zápasy, kde bychom měli bodovat s pomocí hráčů z A týmu. Venku zkrátka bude záležet na tom, jestli se naši mladí hráči vyvarují chyb.



Sestavy


FC Miškovice
L. Krabec [-] - M. Mach [-] , R. Havránek [-] (50. R. Vatansever [-] ) , M. Procházka [-] , M. Sieber [-] - R. Verner [-] (59. M. Bačinský [-] ) , T. Drbal [-] , M. Kučera [-] , M. Ondruš [-] - J. Šindela [-] , T. Krimlák [-]

FK Loko Vltavín B
J. Hladík [-] - J. Hendrych [-] , F. Brodský [-] , Š. Malý [-] , T. Melichar [-] , J. Dolejš [-] (57. M. Kovačík [-] ) , V. Jirka [-] , P. Soukup [-] (46. M. Machálek [-] ) , L. Staněk [-] , J. Ondráček [-] , F. Holakovský [-] (46. D. Němeček [-] )

ŽK: 83. M. Kučera - 78. J. Ondráček .
Místo: MIŠKOVICE T.. Počet diváků: 35. Rozhodčí: VOLÁK Michal - RAK Jiří, ŠIMEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.