Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápas dvou poločasů


7

Zajímavé utkání bylo k vidění v Teplicích. V první půli dominiovali hosté a po poločasovém hvizdu to vypadalo, že je po zápase. Domácí se však v druhé půli zvedli a nakonec dokázali utkání vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se dvěma góly bláskl opočenský Polák

Utkání sice začalo oboustranně opatrně, ale postupně se začal prosazovat hostující tým. A to hlavně zkušeností a hlavně důrazem v soubojích. A ačkoliv brankář Mačí opět několik tutových šancí zlikvidoval, zázraky dělat nedokázal a ve 31. minutě už to vypadalo, že je po zápase. Opočno vedlo 3:0 a do poločasu už se nic moc nestalo.

 

Kretschmer vystřelil domácím bod

Druhý poločas ale vypadal úplně jinak. Skoro se mohlo zdát, že si týmy nevyměnily strany, ale spíš dresy. Tepličtí po bouři v kabině do druhého poločasu vlétli jako tornádo a opočenská obrana se nestíhala ani ohlížet. Důraz v soubojích, který zdobil hosty v prvním poločasu najednou předváděli domácí. Hodně tomu přidala první branka Dominika Kretschmera těsně po poločase, o deset minut déle následovaná trefou Radka Lauryna a nakonec po důrazu v souboji s brankářem hostů o dvacet minut později opět od Dominika Kretschmera. Takže deset minut před koncem bylo najednou vyrovnáno na 3:3. A i když hosté několik náznaků šancí měli, nakonec se o výsledek museli bát až do konce.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Teplice nad Metují
Dominik Kalaš: Naprosto tragický výkon celého mužstva v první části zápasu. V kombinaci s dobře hrající středovou řadou Opočna a efektivním útokem to bylo 0:3. Poločasová přestávka a pár vlídných slov pomohlo k probuzení a srovnání na konečných 3:3. Na první poločas je třeba rychle zapomenout a ten druhý si přenést do dalších zápasů.

TJ Spartak Opočno
Lukáš Žid, trenér: První poločas zcela v naší režii. Domácí k ničemu nepustíme, a skóre mohlo být i vyšší. Bohužel už po několikáté, nám uškodí poločasová přestávka. To co si řekneme necháváme v kabině, a s otevřenou náručí nabídneme domácím 3 branky. Tím jsme urazili paní štěstěnu, a ani dvě šance v závěru se nám nepodaří nasměrovat mezi tři tyče.



Sestavy


TJ Slavoj Teplice nad Metují
J. Mačí [-] - R. Lauryn [-] , J. Šošovička [-] , F. Hrubý [-] (74. A. Rosecký [-] ) , L. Oubrecht [-] (46. T. Otta [-] ) , D. Kretschmer [-] , D. Kretschmer [-] , J. Kalaš [-] , T. Řeháček [-] , M. Matouš [-] , M. Veselik [-] (79. M. Pouznar [-] )

TJ Spartak Opočno
J. Serbousek [-] - O. Polák [-] , M. Olashyn [-] (89. M. Moravec [-] ) , D. Drašnar [-] (67. J. Slavíček [-] ) , A. Smola [-] , M. Vondřejc [-] , M. Brožek [-] , L. Čtvrtečka [-] (80. L. Růžička [-] ) , S. Jech [-] , Š. Brožek [-] , M. Holub [-]

ŽK: 70. M. Veselik - 14. M. Holub , 86. O. Polák .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: KAFKA Bohumil - MATĚJKA Jakub, PILNÝ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jakub Kráčmer
Tip experta: výhra domácích

Po krásném výletě si Opočno domů body nepoveze.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů