Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velichovky dokázaly v prvním domácím zápase porazit Teplice


Branky


10

Velichovky nenašly přemožitele ani ve třetím zápase, když v prvním utkání na domcáím hřišti dokázaly porazit Teplice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velichovky ovládly první půli

První poločas zahájil domácí tým aktivně a rychle se ujal vedení zásluhou Kilevníka. V 19. minutě zdvojnásobily Velichovky svůj náskok, když Panenka využil chyby v obraně Teplic a zvýšil na 2:0. Domácí tým i nadále pokračoval v ofenzivní hře a ve 28. minutě Németh nahrál Panenkovi, který svou přesnou střelou zvýšil na 3:0. Hosté se následně pokusili odpovědět, ale Mertlík v brance Velichovek zvládl první vážnější šanci hostů zlikvidovat. Velichovky dokázaly třígólový náskok udržet a do šaten tak mohly odcházet spokojenější.

Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ale domácí si vítězství vzít nenechaly

Po změně stran se však obrázek utkání začal měnit. Velichovky ztratily trochu ze svého elánu a Teplice začaly postupně přebírat otěže zápasu. V 53. minutě se hostujícímu týmu podařilo využít otevřenou obranu Velichovek a na 3:1 snížil Lauryn. 

 

Velichovky měly možnost získat třígólové vedení zpět, ale Karla vychytal Mačí. O chvíli později zabrnkal ještě více na nervy domácích příznivců Panenka, kdy si po faulu na Németha postavil míč na značku pokutového kopu, ale tradičně spolehlivý domácí útočník neproměnil. V 90. minutě dal finální podobu výsledku Martin Kilevník a zvýšil na konečných 4:1.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Velichovky
Jiří Lebedínský, trenér: V úmorném vedru jsme začali dobře a poměrně rychle jsme se propracovali trpělivou hrou k tříbrankovému vedení. Druhý poločas již z naší strany takovou kvalitu neměl, za stavu 3:1 jsme odmítli definitivní rozhodnutí zápasu v podobě penalty, a tak jsme se v koncovce trápili až do konce zápasu. Zasloužené vítězství, děkuji hráčům za výkon a fanouškům za podporu.

TJ Slavoj Teplice nad Metují
Dušan Kalaš: Zatím náš nejhorší výkon v krajské soutěži. Pokud takto budeme hrát i nadále, tak budeme velkým adeptem na sestup. Příští týden to musí být mnohem lepší.



Sestavy


TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - M. Kilevník [-] , L. Emlar [-] (58. T. Vít [-] ) , M. Panenka [-] , T. Raszka [-] , M. Németh [-] , M. Karel [-] (78. O. Runkas [-] ) , J. Filip [-] , J. Hykš [-] (62. T. Hanusík [-] ) , M. Pácalt [-] , M. Grmela [-]

TJ Slavoj Teplice nad Metují
J. Mačí [-] - T. Řeháček [-] (54. F. Červený [-] ) , R. Lauryn [-] , J. Šošovička [-] , M. Vacek [-] (73. O. Tauchman [-] ) , L. Oubrecht [-] (54. T. Otta [-] ) , D. Kretschmer [-] , J. Šošovička [-] , J. Kalaš [-] (64. A. Rosecký [-] ) , D. Kretschmer [-] , F. Hrubý [-]

ŽK: 9. M. Karel - 38. M. Vacek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Kánská Blažena - FIŠER Pavel, TOKÁR Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Vojtěch Svatoň
Tip experta: výhra domácích

Opět nevím, co od nováčka očekávat, nicméně věřím že Velichovky mají kvalitnější kádr a doma zvítězí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích