2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků zvládla lépe rezerva Rychnova


Branky


5

Druhé kolo přineslo souboj nováčků Teplic a Rychnova B. Bojovné a fotbalové utkání nakonec zvládli lépe svěřenci Jakuba Jedlinského.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov poslal do vedení Čaban

Úvod zápasu vyšel hostům, když je už v 5. minutě poslal do vedení Filip Čaban. Rychlá uvodní branka však domácí nepoložila a začali hrát aktivně. Odměneni byli ve 25. minutě, když se po pěkné akci dostal do úniku po straně Oubrecht, který našel přihrávkou pod sebe osamoceného Hrubého, ten se nemýlil a uklidil míč pod břevno. Remízový stav se však domácím do poločasu nepodařilo udržet a ve 41. minutě po rychlé kombinaci šel Rychnov opět do vedení a do šaten tak mohli odcházet spokojenější hosté.

 

V druhé půli byly k vidění tři branky

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe hosté, ale postupně se aktivita začala přelévat na stranu domácích. Domácí měli několik šancí na vyrovnání, ale byl to opět Rychnov, který udeřil jako první. Rychlý brejk hostů zakončil Jaroslav Švarc.

Teplice však vzápěti dokázali odpovědět, když přesnou hlavičkou snížil na 2:3 Kalaš. Další branka nepadla a Rychnov si tak odvezl z Teplic všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Teplice nad Metují
Petr Šubrt, trenér: Série bez prohry na domácím hřišti z loňského roku skončila v kraji hned prvním zápasem. Škoda, protože včera to chtělo získat třeba jen bod.

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou B
Jakub Jedlinský, trenér: První výhra se nerodila lehce. Domácí mají houževnatý a dobrý tým. V hektickém závěru jsme mohli rozhodnout, místo toho jsme dostali hloupý gól. Nakonec jsme vítězství s vypětím všech sil udrželi.



Sestavy


TJ Slavoj Teplice nad Metují
J. Mačí [-] - R. Lauryn [-] , J. Šošovička [-] , F. Hrubý [-] , L. Oubrecht [-] , D. Kretschmer [-] , J. Kalaš [-] , D. Kretschmer [-] , T. Řeháček [-] , M. Matouš [-] , M. Vacek [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou B
D. Koníček [-] - J. Švarc [-] (76. M. Hanyk [-] ) , T. Zemánek [-] (46. M. Červinka [-] ) , A. Zimmer [-] , J. Jedlinský [-] , F. Čaban [-] (71. J. Koráb [-] ) , M. Mňuk [-] (53. M. Stodůlka [-] ) , D. Dapecí [-] , D. Hanyk [-] , Z. Paleček [-] (71. M. Pups [-] ) , J. Procházka [-]

ŽK: 64. D. Kretschmer - 11. Z. Paleček , 65. A. Zimmer , 77. J. Jedlinský .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: Fryš Milan - IKIZGÜL Varol, LUŇÁK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Pavel Smrček
Tip experta: výhra domácích

Tady taky nemůžu jinak, klukům z Teplic přeju jedině vítězství

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích