6:6
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby nabídlo dvanáct branek!


Branky


5. P. Smrček (p.) , 19. P. Smrček (p.) , 27. M. Balín , 53. P. Šolc , 63. M. Balín , 90. A. Dobrowolski - 29. L. Oubrecht , 40. P. Urban (vl.) , 76. R. Lauryn (p.) , 77. R. Lauryn , 81. R. Lauryn , 89. D. Kretschmer
2

Pro nezaujatého diváka byla v Meziměstí vidět velkolepá podívaná, pro fanoušky jednoho či druhého zápasu se jednalo spíše o infarktový zápas. Domácí měli v zápase dvakrát tříbrankový náskok, nakonec však v nastavení musel bod zachraňovat střídající Dobrowolski

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali ve velkém stylu

Meziměstí do utkání vstoupilo skvěle, když dvěma nařízenými penaltami nepohrdl domácí kapitán Pavel Smrček a když ve 27. minutě překonal Balín Mačího vypadalo to, že je po zápase. Nováček z Teplic však nesložil zbraně a vzápětí snížil na 1:3 Oubrecht. Pět minut před koncem první půle si ještě nešťastně vstřelil vlastní gól Patrik Urban a do šaten se tak odcházelo za stavu 3:2.

Druhá půle nabídla nevídané drama

Meziměstí se povedl vstup i do druhého poločasu, když dalšími dvěma brankami získalo zpět třígólový náskok. Poté ovšem přišla pětiminutovka teplického Radka Lauryna, který nejprve v 76. minutě z penalty překonal Čížka a poté v rozmezí tří minut dokonal hattrick a srovnal na 5:5. "Opařené" domácí zpražil ještě více v 89. minutě kapitán hostů Denis Kretschmer, když poslal Teplice do vedení 6:5!

 

Když už to vypadalo, že se hostům povedl fantastický obrat, tak v samotném závěru srovnal na 6:6 střídající Alan Michal Dobrowolski.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Meziměstí
Lubomír Jansa, trenér: Pro nezaujatého diváka asi pěkná podívaná, pro mě noční můra a zápas ze kterého se musíme především poučit. Ztratili jsme 2x jasné vedení a nakonec jsme šťastní za remízu, což je víc než smutné. A jako dovršení, zranění dvou klíčových hráčů. No musíme makat dál. Poděkovat tak můžeme jen našim fanouškům, že přišli i v tak nepříznivém počasí.

TJ Slavoj Teplice nad Metují
Petr Šubrt, asistent: Za neustálého deště bylo v Meziměstí k vidění utkání bohaté na branky. Zápas plný chyb a zbytečné nervozity z naší strany skončil nakonec asi zaslouženou dělbou bodů. Když už jdeme dvě minuty před koncem do vedení, tak bychom to měli udržet.



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - P. Smrček [-] , P. Šolc [-] (14. V. Krejčí [-] ) , J. Mucha [-] , M. Prokeš [-] , V. Jirásek [-] , M. Balín [-] , J. Kubeček [-] , M. Doubrava [-] , M. Bohatec [-] (33. A. Dobrowolski [-] ) , A. Škola [-] (16. P. Urban [-] )

TJ Slavoj Teplice nad Metují
J. Mačí [-] - R. Lauryn [-] , J. Šošovička [-] (62. M. Matouš [-] ) , L. Oubrecht [-] (80. T. Otta [-] ) , D. Kretschmer [-] , J. Šošovička [-] (46. M. Veselik [-] ) , D. Kretschmer [-] , J. Kalaš [-] , T. Řeháček [-] , M. Vacek [-] , F. Červený [-] (32. F. Hrubý [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: KAFKA Bohumil - NÝVLT Roman, ČERNÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích