Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:00

13.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Máme před sebou vítěze poloviny soutěže. Díky prohře Ořechova jsou fotbalisté Topolné v čele a přezimují na prvním místě


Branky


7

Domácí fotbalisté se před svými fanoušky rozloučili s výhrou nad Lhotou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoferek nasměřoval zápas ke třem bodům

Na perfektně připraveném trávníku v Topolné se odehrál duel mezi domácími borci a hosty ze Lhoty u Malenovic. Do vedení šli domácí díky individuální akci a krásné střele hned ve 2. minutě. To se trefil Hoferek a mohl tak slavit brzkou branku. V 11. minutě zápasu však bylo vyrovnáno. V 26. minutě jsme byli svědky červené karty hostujícího hráče za napadení Pavlici. Domácí svou přesilovku využili hned tři minuty nato, když svůj důraz před bránou soupeře zužitkoval Mikoška. To byl i poločasový výsledek zápasu. 

Hosté i v deseti dokázali být více než vyrovnaný soupeř

Hostující Lhota se i v deseti snažila s výsledkem něco udělat a svoje šance měla. Domácí uklidnil v 68. minutě Horsák. Ten si našel balón a krásnou střelou o zadní tyč dal domácímu týmu klid do zbytku zápasu. Zbytek zápasu se pak už spíše z povinnosti dohrával a domácí si tak v klidu mohli vychutnat první místo v polovině sezóny. 



Ohlasy k zápasu


TJ Topolná
Ondřej Hoferek: Věděli jsme že nás čeká těžký soupeř a to se potvrdilo. Do vedení jsme šli ve druhé minutě po individuální akci Jardy Hoferka. Lhota ale hrála dobře a v 11 minutě zaslouženě vyrovnala. Ve 26 minutě neudržel nervy hostující hráč a zaslouženě obdržel červenou kartu za napadení našeho Aleše Pavlici. Ve 29 minutě nás posunul do vedení důrazný Mikoška. V druhém poločase hosté hráli velmi dobře i v desíti. Nás uklidnil až v 68 minutě Horsák když se krásně trefil levačkou na zadní tyč. Od té doby hosté rezignovali a zápas se spíše dohrával. I když hra nebyla stoprocentní, vítězství je zasloužené. Díky ztrátě Ořechova můžeme v Topolné slavit půlmistra!

FK Lhota u Malenovic
Jaroslav Kuna: Zapas byl pro domácí poslední zapas podzimu a už nástup s dětmi za zvuku hymny CHL byl perfektní. vše bylo připraveno pro pěkný zápas. Domácí byli evidentně namotivovani a šli do všech soubojů naplno. S tím jsme počítali , s tím ze za některé zákroky se karty nedávají s tím už ne. Bohužel se tím přenesla nervozita na hřiště a nakonec to vyústilo v červenou kartu za oplácení našeho hráče. Byla to hloupost a karta oprávněná. Jen je zvláštní ze žádná jiná karta v duelu nepadla přestože si myslím, ze některé jsou taxativní. No když se vrátím k zápasu, tak od červené karty jsem se bránili a snažili se vyrazet do brejků. Bohužel žádný jsme nedotáhli až do konce. Domácí s námi měli problémy , ikdyz jsme fyzicky začali odcházet a gol na 3:1 jsme dostali až po střele, kterou by as gólman chytil, ale nám cely poločas musel chytat útočník Milan Knedla, protože Jirka Mikeštík musel v polocase odstoupit . Opět po zákroku, který ani nebyl snad pískán a já jen doufám, ze ty prsty nemá zlomené. Připomíná mi to minulý zápas , kdy jsme museli rozhodčího skoro přemlouvat k odpískal faulu a nakonec hráč musel na operaci a má šrouby v kotníku …. No každopádně zápas se dá zhodnotit ze jsme se v 10ti snažili , ale domácí si 3 body pohlídali. My musíme bodovat příští zapas doma kdy dohráváme odložené utkání



Sestavy


TJ Topolná
J. Mikel [-] - A. Lapčík [-] , M. Bartoš [-] (69. J. Mikoláš [-] ) , A. Pavlica [-] - P. Hoferek [-] (79. J. Foltýn [-] ) , J. Hoferek [-] (79. V. Babych [-] ) , P. Haša [-] , A. Horsák [-] , J. Mikoška [-] - A. Válek [-] , J. Foltýn [-] (79. D. Podlas [-] )

FK Lhota u Malenovic
J. Mikeštík [-] (46. S. Vávra [-] ) , M. Knedla [-] - V. Bartoň [-] , M. Bartoň [-] , L. Mikeštík [-] , D. Bartoň [-] , J. Králík [-] (79. T. Kovaříček [-] ) , M. Sadil [-] , D. Červenka [-] , J. Vávra [-] (79. S. Bartoň [-] ) , Š. Válek [-]

ČK: 29. L. Mikeštík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - BLAHO Cyprian (N), PROKOP Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 23:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 11:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 15:19

Tip experta: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 14:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 21:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 07:49

Tip: výhra domácích

Domácí povzbuzení výhrou s Ořechovem taktéž už v boji o čelo tabulky v posledním kole nebudou chtít ztratit a se Lhotou si doma poradí.