M. Bělaška 16. (p.)
H. Vaněk 50.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 10:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí konečně zabrali a získali tři body


Branky


16. M. Bělaška (p.) , 50. H. Vaněk - 20. M. Knedla
4

Fotbalisté Zlechova těsným rozdílem porazili Lhotu a připsali si tak tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta určila směr zápasu

V 16. minutě zápasu se po rozehrání přímého kopu ze strany hřiště byl ve vápně držen za dres domácí stoper Golián a rozhodčí odpískal pokutový kop, který s přehledem proměnil Bělaška. O čtyři minuty později však bylo vyrovnáno. Domácí ztratili míč ve středu hřiště. První střelu brankář Červinka ještě vyrazil, ale na dorážku Knedle už nedosáhl. Oba týmy tak šly do kabin za stavu 1:1. 

O výhře domácích rozhodl v 50. minutě Vaněk

Ve druhém poločase šli domácí do vedení v 50. minutě zápasu. Tomáš Vaněk rozehrál rohový kop a Hynek Vaněk z toho vytěžil gól, který dokázal vstřelit hlavou. Na ni byl hostující brankář krátký. Zápas tak skonči vítězstvím domácích 2:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Zlechov
Petr Štangl: V prvním poločase byli hosté lepším mužstvem, přesto jsme se dostali do vedení. Hosté srovnali po naší chybě ve středu hřiště. Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe a hned na začátku vstřelili branku. Hosté na svůj výkon z prvního poločasu nenavázali, za to my jsme měli další šance, které jsme neproměnili. Bylo to bojovné utkání se spoustou faulů na obou stranách.

FK Lhota u Malenovic
Jaroslav Kuna: Zápas jsme měli zvládnout a nezvládli. Domácí už potřebovali výhru, byly tam hody a tak nakonec zápas dopadl jak měl. Na rozdíl od nás zápas odjezdili hlavně v druhé půli. Z mého pohledu jediné pozitivum, že se nikdo nezranil a neobdrželi jsme červenou kartu. Naštěstí zápas s přehledem odřídil zkušený rozhodčí.



Sestavy


SK Zlechov
M. Červinka [-] - F. Kedra [-] , M. Němčický [-] (59. S. Šmíd [-] ) , H. Vaněk [-] (78. A. Malina [-] ) , M. Bělaška [-] , M. Talášek [-] (46. T. Jurča [-] ) , T. Vaněk [-] , R. Mikula [-] (46. D. Hradil [-] ) , M. Balíček [-] , I. Golian [-] , A. Duchtík [-] (89. L. Dvorský [-] )

FK Lhota u Malenovic
J. Mikeštík [-] - V. Bartoň [-] , M. Bartoň [-] , L. Mikeštík [-] , D. Bartoň [-] , M. Knedla [-] , R. Střelec [-] , J. Králík [-] (78. S. Vávra [-] ) , M. Sadil [-] , J. Vávra [-] , Š. Válek [-]

ŽK: 16. H. Vaněk , 22. A. Duchtík , 45. R. Mikula , 88. A. Malina - 16. Š. Válek , 36. M. Sadil , 65. J. Vávra , 75. L. Mikeštík , 90. M. Bartoň .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - KOTAČKA Rostislav, ŠEVČÍK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 21:37

Tip experta: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 20:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 20:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:05

Tip: výhra domácích