1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Lhota se s Buchlovicemi rozešla smírně


Branky


10

Lhota získala proti Buchlovicím alespoň bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šli do vedení hosté

Prvních 20 minut byli aktivnější spíše domácí fotbalisté a z jedné jejich šance zazvonila hostujícímu brankáři u hlavy tyč. Ve 30. minutě přišla na řadu první branka zápasu. Hostující Mikula po centru z levé strany dopravil míč do sítě. O této brance se bude dlouho diskutovat, protože domácí fotbalisté přestali hrát skrze domělý aut. Bohužel pro ně, hostující pomezní nemával a branka tak byla uznána. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1 pro hostující Buchlovice. 

Lhotě se povedlo vyrovnat zápas

Ve druhém poločase zápas opět připomínal ten první. Domácím fotbalistům se však povedlo vyrovnat. V 59. minutě se hezkou střelou prezentoval Bartoň a zápas tak byl z ničeho nic 1:1. Hostující gólman Valeš pak vytáhl zákrok zápasu a sám se při něm zranil. Se sebezapřením však zápas dochytal. Když se pak neurodila ani jedna šance na obou stranách, zápas tak skončil remízou 1:1. 



Ohlasy k zápasu


FK Lhota u Malenovic
Jaroslav Kuna: Za mě je remíza ztráta. Takové zápasy musíme dotahovat do výhry. Hosté si v zápase vypracovali tři šance, my třeba osm. Brankář Buchlovic soupeře podržel, byl opravdu dobrý. My jsme nastřelili břevno, tyčku. Při jednom zákroku si dokonce poranil rameno, ale utkání dochytal. My jsme v prvním poločase inkasovali hloupý gól. Naši hráči přestali hrát, reklamovali míč v autu, čehož soupeř využil a po centru z lajny to jeden z hráčů uklidil do branky. Byla to jediná jejich šance v první půli. My jsme museli ještě před přestávkou vystřídat Vojtěcha Bartoně, který dostal balonem do hlavy a asi má menší otřes mozku. My jsme si ve druhé půli vytvořili tlak. Hosté hrozili jenom z ojedinělých brejků a závarů. Po jednom z nich nastřelili tyčku. My jsme měli daleko víc šancí. Buchlovicím dvakrát pomohla konstrukce branky. Nakonec jsme dali jeden gól a výsledek alespoň srovnali. Chtěli jsme ale vyhrát. Je škoda, že zo nevyšlo, protože pokud by to bylo obráceně, soupeř by nás poraziů. Nám chyběl stoper Marek Bartoň a také krajní bek Jakub Vávra, takže půlka obrany byla mimo, ale celkově nás bylo dost.

TJ Buchlovice
René Krystýnek: Stále se potýkáme s velkou marodkou. Chybí nám šest až sedm hráčů. Musíme poděkovat dorostencům, kteří nám zase pomohli, jinak bychom to neposkládali. Bylo to bojovné utkání. Domácí do utkání vstoupili lépe. Na začátku mělo šance, nastřelili tyčku a jednu střelu vytáhl brankář Valeš. Pak jsme na chvíli převzali iniciativu, byli více na míči, vypracovali si i šanci. Do vedení jsme šli po centru Matěje Karáska z levé strany. Od postranní lajny našel před bránou Mikulu a ten balon doklepl do prázdné brány. Soupeř si také vytvořil nějaké šance. Lhoa byla aktivnější, v úvodu druhé půle nás zatlačila a asi davacet minut přehrávala. Domácí si vypracovali dvě tutovky. Gólman Valeš vytáhl hlavičku a narazil se o tyčku. Mysleli jsme si, že se zranil a bude chtít střídat, ale zápas dochytal. Jinak to byl zákrok zápasu. Lhota i po vyrovnání hrozila, měla další šance. My jsme zahrozili až na konci v 87. minutě, kdy Kuba Kořínek nádherně vystřelil a brankář jeho ránu vyrazil na roh. Pak z brány vyškrábl ještě jednu střelu. Utkání bylo hodně bojovné, ale zápas se dohrával v klidu. Remíza utkání sluší. V závěru nám pomohli i střídající dorostenci, kteří naši hru oživili a soupeři na konci nepustili do nějakého extra tlaku. Ocenit musím výkon útočníka Mikuly, který toho na hrotu hodně odpracoval. Obětoval se pro tým. Dal gól, vyhrál hodně soubojů, byl nesmírně platrný.



Sestavy


FK Lhota u Malenovic
J. Mikeštík [-] - V. Bartoň [-] (42. S. Bartoň [-] ) , J. Bartoň [-] , L. Mikeštík [-] , D. Bartoň [-] , M. Knedla [-] , R. Střelec [-] , J. Králík [-] , M. Sadil [-] , D. Červenka [-] (84. T. Kovaříček [-] ) , Š. Válek [-]

TJ Buchlovice
P. Valeš [-] - M. Kořínek [-] , J. Njambi [-] (75. D. Novotný [-] ) , J. Kořínek [-] , M. Karásek [-] , P. Dovrtěl [-] (75. O. Karásek [-] ) , M. Hromada [-] , J. Mikula [-] (83. F. Moravčík [-] ) , L. Belant [-] , P. Zábojník [-] , H. Karásek [-] (67. L. Kovářík [-] )

ŽK: 63. P. Zábojník , 88. M. Hromada , 92. P. Dovrtěl .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VALCHAŘ David - PROKOP Petr (N), TOMEŠEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: David Kolínský
Tip experta: výhra domácích

Domácí se po minulé kanonádě hecnou a porazí i Buchlovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích