Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prakšice si připsaly své druhé vítězství v sezóně a odlepily se ode dna tabulky


10

Hostujícímu týmu zápas hrubě nevyšel a prohrál vysoko 5:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prakšice nakročily k výhře již v prvním poločase

Od začátku byli domácí aktivnější. Nejprve se v 5. minutě zápasu prosadil Slavíček, když se po akci středem hřiště a kolmé přihrávce od svého spoluhráče nemýlil a propálil vše co mu stálo v cestě. V 15. minutě zápasu to bylo už o dvě branky, když se prosadil Dedík střelou z velkého vápna. Vymetl tak pavučinu v soupeřově šibenici. Na 3:0 dával tři minuty poté Řezníček, když si s volným přímým kopem poradil na výbornou a střelou přes trojčlenou zeď umístil hezky k tyči. Těsně před odchodem do kabin se prosadili i hosté, když dokázal Zálešák ze skrumáže po rohovém kopu umístit míč do branky. Do kabin se tak šlo za stavu 3:1. 

Domácí přidal i ještě dvě branky a vyhráli 5:2

Ve druhém poločase jsme viděli ještě tři branky. Nejprve v 59. minutě domácí po průniku Slavíčka z levé strany, který svou přihrávkou našel Helíska a ten bez problémů prostřelil brankáře hostů. V 60. minutě zase Řezníček zasekl míč a přesnou střelou na střed brány zvýšil na 5:1. Definitvní tečku za zápasem udělal Zálešák, když překvapil domácího brankáře střelou z poza vápna a upravil tak skóre na konečných 5:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Prakšice
Jiří Knap: Od začátku utkání Prakšice aktivnější. Ve druhé minutě jsme mohli jít do vedení, ale vyšlo to až v té páté. Poločas skončil 3:1. Ve druhém poločase už moc fotbalové krásy k vidění nebylo. Závěr utkání pak vyšperkoval rozhodčí, který se nedokázal rozhodnout, zda hosté budou zahrávat roh a tak nechal hráče si střihnout. Hosté tento svérázný způsob rozhodování sice vyhráli, ale zahrávaný roh zkazili a nechali domácí si vychutnat druhé vítězství v sezóně.

FK Uherský Ostroh
Roman Šálek:



Sestavy


TJ Sokol Prakšice
L. Lysoněk [-] - J. Dedík [-] , R. Liška [-] , M. Vlček [-] (34. M. Helísek [-] ) , J. Slavíček [-] (87. R. Puček [-] ) , R. Sukup [-] (87. L. Consul [-] ) , J. Dynka [-] , M. Řezníček [-] (87. A. Karlík [-] ) , A. Jurák [-] , J. Fijalík [-] (19. D. Řezníček [-] ) , J. Roubal [-]

FK Uherský Ostroh
V. Pěnčík [-] - M. Zálešák [-] , O. Mojžíšek [-] , R. Studnička [-] , A. Sedláček [-] , A. Llanos [-] , M. Konečný [-] (59. J. Jurčeka [-] ) , M. Durna [-] , M. Horák [-] , T. Burián [-] (53. R. Mikulčík [-] ) , A. Burián [-]

ŽK: 84. J. Slavíček - 70. R. Mikulčík , 89. A. Llanos .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Tokoš Martin - NĚMEČEK Pavel (N), ZAJIC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: David Kolínský
Tip experta: výhra hostů

Výhra hostu, pokud již nastoupí Zálešák

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů