3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Topolná pokračuje ve své krasojízdě a bere tři body


Branky


12. A. Horsák (p.) , 16. J. Foltýn , 63. A. Horsák - 33. M. Konečný
10

Domácí fotbalisté si do tabulky za vítězství připisují další tři body a dál jsou na špici tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka padla po pokutovém kopu

Domácí začali zápas zápas a hned ve 12. minutě šli do vedení. Dostali nabídku v podobě pokutového kopu. Na penaltový puntík si postavil míč Horsák a střelou k tyči se nemýlil. V 16. minutě to bylo už o dvě branky. Po pěkné kombinační akci se ve stoprocentní šanci ocitl Foltýn a navýšil vedení svého celku. Ve 33. minutě se hosté dočkali snížení, když se po standartní situaci hlavou prosadil Konečný. Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí. 

Domácí přidali ještě jednu branku

Od začátku poločasu to bylo spíše domácí mužstvo, které udávalo tempo zápasu. V 63. minutě zápasu se před brankou soupeře zorientoval nejlépe domácí útočník Horsák a přidal tak druhou branku v zápase. Zbytek zápasu se tak odehrával v poklidně atmosféře a utkání skončilo 3:1 ve prospěch Topolné. 



Ohlasy k zápasu


TJ Topolná
Ondřej Hoferek -trenér: Vítězství se nerodilo vůbec lehce. V prvních dvacei minutách jsme ale byli lepší a dali dvě branky. Jednu z toho z penalty, pak šanci proměnil Foltýn. Ostroh ale od nějaké dvacáté minuty vyrovnal hru a bojoval. Rozhodně to nebyl snadný soupeř. Hostům ale v útoku chyběl zraněný Zálešák, takže nebyli tak nebezpeční jako s ním. I přesto výsledek do přestávky snížili. Po změně stran mi přišlo, že soupeř trošku odpadl fyzicky. Hosté přestali běhat, dorážet nás. My jsme byli jednoznačně lepší a přidali třetí branku. Vypracovali jsme si i další šance. Ostroh hrozil jenom z brejků a nějakých standardek. Výhra je zasloužená. Spokojení jsme hlavně s výsledkem, s předvedenou hrou už tolik ne. Jinak utkání bylo klidné, my jsme měli kompletní sestavu.

FK Uherský Ostroh
Roman Šálek - trenér: Hodnocení je velice jednoduché. Doplatili jsme na nedisciplinovanost v prvních patnácti minutách. Nejprve jsme dostali gól ze správně nařízené penalty, pak jsme nebyli schopní z velkého vápna odkopnout balon. Za stavu 0:2 už se nám hrálo velmi těžko. Byl jsem rád, že se prosadil útočník Konečný, který dal Mikelovi nádherný gól z vápna. Ve druhém poločase jsem na kluky apeloval, abychom nedostali třetí branku. Vytvořili jsme si i nějaké šance na vyrovnání, Adam Burian šel sám na gólmana, Martin Konečný mířil vedle. Za stavu 1:3 už bylo hotovo. Do Topolné jsme si jeli alespoň pro bod, na který jsme nedosáhli. Nyní se pokusíme uspět v Prakšicích. Chyběl nám Zálešák, který po derby skončil v nemocnici. Byl celý pomlácený. Měl nalomená žebra, nakopnutou nohu. Za týden by snad mohl hrát. Bez něj to bylo těžké. Někteří starší hráči mě svým výkonem zklamali.



Sestavy


TJ Topolná
J. Mikel [-] - D. Zelinka [-] , A. Lapčík [-] , M. Bartoš [-] (79. J. Foltýn [-] ) - J. Hoferek [-] (87. V. Babych [-] ) , P. Haša [-] , A. Horsák [-] , J. Mikoška [-] (87. T. Dleštík [-] ) - J. Foltýn [-] (69. J. Mikoláš [-] ) - A. Pavlica [-] , A. Válek [-]

FK Uherský Ostroh
V. Pěnčík [-] - O. Mojžíšek [-] , T. Burián [-] , A. Sedláček [-] , S. Rapant [-] (70. J. Uřičář [-] ) , M. Horák [-] , M. Durna [-] (52. A. Llanos [-] ) , A. Burián [-] , M. Marek [-] , R. Mikulčík [-] , M. Konečný [-]

ŽK: 42. A. Burián .
Počet diváků: 172. Rozhodčí: MITÁČEK Václav - BLAHO Cyprian (N), JABORNÍK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: David Kolínský
Tip experta: výhra domácích

Těsná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích