Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí fotbalisté konečně prolomili prokletí a s vysoko postaveným Zlechovem zahráli perfektní zápas


Branky


11

Traplice se díky výhře odlepily ode dna a konečně vyhrály

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Salinger poslal hosty do vedení

Začátek utkání však nevyšel domácím podle představ. Hostující útočník Salinger dostal pěkný míč za obranu a dokonale si pohrál se stoperem domácích. V 8.minutě tak šel Zlechov do vedení. V 10 minutě však bylo vyrovnáno. Po dlouhém autu se po nedorozumění hostujících hráčů v obraně dostal k míčí Rozhon a pohotovu střelou vyrovnal stav zápasu na 1:1. To byl i poločasový výsedek zápasu.

Krpal nádhernou střelou nasměřoval domácí k prvním třem bodům v této sezóně

Dvě minuty po změně stran už bylo domácím fanoškům veseleji. K odraženém míči na hranici vápna se dostal Krpal a střelou z první vymetl šibenici. Hostující brankář jen přihlížel, jak mu nad jeho hlavou letí nechytatelná rána. Domácí fotbalisté byli i tak o něco lepší než soupeř a aby nedovolili nervózní koncovku z posledních zápasů, zaveleli k dalšímu gólu. Po centru z levé strany se ke střele v malém vápně dostal navrátilec do sestavy Šustr a dal tak domácím klid do posledních minut zápasu. Definitivní tečku za zápasem udělal v 87. minutě Kolínský, když po krásném centru Janků z pravé strany rybičkou završil konečné skóre zápasu na 4:1 pro Traplice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Traplice
Tomáš Kolínský: Dneska jsme už potřebovali nutně vyhrát. I když to jsme si říkali už dlouho, ale dneska už prostě nebylo kam uhnout. Od začátku jsme si zatím šli, soupeř nehrál špatný fotbal, ale my jsme byli víceméně po celý zápas lepší. Konečně se nám vrátili někteří kluci po zranění. Sice jsme nebyli v kompletní sestavě, ale bylo nás dost. Myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli. Dali jsme krásné góly a doufám, že se od toho odrazím. Spadla z nás ta deka a bude to jenom lepší a lepší. Protože si rozhodně nemyslím, že patříme na úplné dno tabulky. Dneska z toho mám konečně dobrý pocit.

SK Zlechov
Petr Štangl: Dnes jsme odehráli špatný zápas, sice jsme vstřelili v 8. minutě první branku v utkání, ale tím pro nás zápas skončil. Navíc se nám opět zranil Vaněk a my tak musíme zabojovat ve čtvrtek v Malenovicích.



Sestavy


TJ Traplice
R. Kutálek [-] - M. Janků [-] , V. Šustr [-] , T. Trávník [-] , V. Trávníček [-] (46. R. Gelien [-] ) , D. Hejda [-] , J. Rozhon [-] , T. Kolinský [-] (90. T. Hanák [-] ) , R. Obdržálek [-] , L. Matejkovič [-] (90. L. Blecha [-] ) , B. Krpal [-] (82. T. Verbík [-] )

SK Zlechov
M. Červinka [-] - M. Salinger [-] , F. Kedra [-] , D. Hradil [-] , P. Štangl [-] , H. Vaněk [-] (27. F. Mazůrek [-] ) , M. Bělaška [-] , M. Balíček [-] , I. Golian [-] , A. Duchtík [-] , S. Šmíd [-] (46. T. Jurča [-] )

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Tomanec Josef - OBDRŽÁLEK Roman (N), VANDA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: David Kolínský
Tip experta: výhra domácích

Na Traplicích po obratu se Lhotou leží pořádná deka. Kupa zraněných to taky komplikuje. Určitě by však neměly být na chvostu tabulky. Věřím ve výhru domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Ořechov 18 63:29 38
2 TJ Buchlovice 18 37:23 36
3 1. FC Polešovice 18 34:23 33
4 TJ Topolná 18 28:19 33
5 TJ Zdounky 18 46:30 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Bartek 18
2 David Moravec 17
3 Martin Zálešák 17
4 Jakub Kowalík 16
5 David Červenka 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 69 58,5% 0
2 David Večeřa 56 53,3% 0
3 Petr Štangl 49 55,1% 0
4 Tomáš Krejča 39 52,7% 0
5 Ladislav Beran 37 52,9% 0
Zobrazit celou tabulku