Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyznělo lépe pro hostující mužstvo


11

V nepříznivých povětrnostních podmínkách se odehrálo fotbalové derby mezi Uherským Ostrohem a Ostrožskou Novou Vsí. Utkání nakonec vyznělo lépe pro hosty

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za domácí se opět trefil Zálešák

Zápas se přitom lépe začal vyvíjet pro domácí tým. Zálešák hned v 8. minutě provedl jeden ze svých typických úniků do vápna a tvrdou střelou poslal domácí do vedení. Neuplynulo však ani 30 vteřín a bylo vyrovnáno. Po trestném kopu Bronislava Šálka domácí brankář Pěnčík míč pouze vyrazil před sebe a Pšurný usměrnil svou dorážku za jeho záda. Oba dva góly tak padly v 8. minutě zápasu a další branky jsme se v prvním poločase již nedočkali. Oba týmy tak šly do kabin za stavu 1:1. 

Zápas rozhodl Jurásek

Ve druhém poločase jsme byli svědky opatrného fotbalu. Ostrožská Nová Ves však v 70. minutě rozhodla zápas. Centrovaný míč Machaly se snesl až k Davidu Juráskovi a ten poslal hosty do vedení. V závěru zápasu se dokázal opět prosadit výborný Jurásek a udělal tak za zápasem definitivní tečku. Fotbalové derby tak vyznělo lépe pro hostující mužstvo. Hrdinou zápasu byl kromě dvougólového Juráska i výborný brankář Boček.



Ohlasy k zápasu


FK Uherský Ostroh
Roman Šálek: Hodnotí se mi to špatně. Prohráli jsme derby 1:3. Vedli jsme a oni nakonec srovnali. Nezachytili jsme druhý poločas, kdy nám dali na 1:2. Poté jsme dostali ještě na 1:3 a byl konec. Derby je derby a vůbec se nebojovalo. Takhle se derby nehraje.

FK Ostrožská Nová Ves
Libor Soldán: Jsem spokojený. Derby jsme zvládli velmi slušně. Kluci přistoupili k utkání velice dobře. Nasazení nechybělo, měli jsme v zápase více ze hry i šancí. Vyhráli jsme zaslouženě.



Sestavy


FK Uherský Ostroh
V. Pěnčík [-] - A. Burián [-] (66. T. Beneš [-] ) , S. Rapant [-] (66. J. Uřičář [-] ) , M. Zálešák [-] (66. R. Šálek [-] ) , M. Durna [-] , O. Mojžíšek [-] , R. Studnička [-] , M. Marek [-] , A. Větříšek [-] (88. T. Burián [-] ) , M. Konečný [-] , A. Sedláček [-] (46. M. Horák [-] )

FK Ostrožská Nová Ves
A. Boček [-] - P. Lorenc [-] , R. Obal [-] (89. V. Kalný [-] ) , V. Pančík [-] (72. A. Grebeníček [-] ) , M. Pšurný [-] , J. Ťok [-] , D. Jurásek [-] , J. Doruška [-] , B. Šálek [-] , M. Herák [-] , O. Machala [-]

ŽK: 51. M. Horák , 71. J. Uřičář , 77. R. Šálek - 37. J. Doruška , 64. B. Šálek , 71. M. Herák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - ZAJIC Petr (N), BURIÁN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Kolínský

Expert: David Kolínský
Tip experta: výhra domácích

Ostroh přesvědčivě porazí Ves. Zálešák hattrick

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích