Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 10:00

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlechov zachraňoval alespoň bod v 93. minutě zápasu zásluhou penalty


Branky


11

Návrat Zálešáka byl ve hře hostů znát ihned. Hostující kanonýr se prosadil hned dvakrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Byl to právě Zálešák, kdo poslal hosty do vedení

V 9. minutě zápasu se dostal do šance hostující kanonýr. Ten po chybě domácí obrany sebral míč a s přispěním tyče krásně překonal domácího brankáře. V 16. minutě nakopnutý míč propadl za obranu domácích až na Konečného, který se octil sám před brankářem domácích a se skórováním neměl sebemenší problém.  Zajímavý první poločas tak skončil 0:2 pro hostující fotbalisty Ostrohu. 

Domácí nakonec zdánlivě prohraný zápas alespoň vyrovnali

V 54. minutě zápasu se k míči dostal Salinger, který dokázal centrovaný míč umístit zády k brance patičkou za záda hostujícího brankáře. O čtyři minuty později však po pěkné kombinaci ve středu hřiště vrátil Zálešák hostům dvoubrankové vedení. V 89. minutě vykřesal jiskřičku naděje domácím Duchtík, který střelou zpoza vápna prostřelil brankáře hostů. V 93. minutě se nechal zfaulovat ve vápně Salinger. Penaltu bezpečně proměnil Bělaška a utkání tak skončilo konečných 3:3. 



Ohlasy k zápasu


SK Zlechov
Petr Štangl: Začátek zápasu nám vůbec nevyšel a v 16. minutě jsme prohrávali 0:2. Hostům jsme obě branky nabídli po našich chybách. Poté trenér trochu proházel sestavu, ale i tak se nám do poločasu vůbec nevedlo.

FK Uherský Ostroh
Roman Šálek - trenér: Zápas jsme naprosto jsme to projeli sami. Vedli jsme 3:1. Dostali jsme góla na 3:2 po hloupé chybě kdy gólman nic neviděl. Blbé to bylo v tom, že jsme dostali gól v nastaveném čase z penalty. Nechci nikoho obviňovat, hlavně pana rozhodčího, ale bylo to prostě takové.. Byli jsme celý zápas lepší a jsou to pro nás ztracené dva body.



Sestavy


SK Zlechov
M. Červinka [-] - I. Golian [-] , D. Hradil [-] (80. A. Duchtík [-] ) , P. Štangl [-] , H. Vaněk [-] (32. M. Němčický [-] ) , M. Bělaška [-] , J. Kohout [-] , M. Salinger [-] , F. Kedra [-] , M. Balíček [-] , S. Šmíd [-] (46. M. Velcr [-] )

FK Uherský Ostroh
J. Mrkva [-] - T. Beneš [-] (61. T. Burián [-] ) , M. Zálešák [-] (88. F. Zdráhal [-] ) , R. Studnička [-] , A. Sedláček [-] , S. Rapant [-] (76. R. Šálek [-] ) , O. Mojžíšek [-] , R. Mikulčík [-] , M. Marek [-] (88. V. Pěnčík [-] ) , M. Konečný [-] (61. A. Větříšek [-] ) , A. Burián [-]

ŽK: 25. M. Salinger - 79. A. Větříšek , 93. F. Zdráhal .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: KOTAČKA Rostislav - ZPĚVÁK Petr, SCHNÜRMACHER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Roman Gelien
Tip experta: výhra domácích

Domácí splní roli favorita a zvítězí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza