3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí trenér Kuna má důvod k radosti. Jeho tým plně bodoval proti Prakšicím


Branky


9

Domácí fotbalisté zabrali a po dvou prohrách v řadě zvítěžili nad Prakšicemi rozdílem třídy

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný první poločas

V prvním poločase jsme toho moc neviděli. Hosté vyčkávali a domácí do příliš velkých šancí nepoustěli. Bylo to spíše čekání na chybu soupeře, aby pak každý z týmů mohl ten druhý potrestat. Bohužel si v první půli přišli na své spíše fanoušci defenzivního fotbalu a tak nebylo pro nikoho překvapením, že oba týmy se rozešly bez branek. Fanoušci trpělivě čekali, co přinese druhý poločas. 

Díky nové akvizici v týmu Lhoty šli domácí do vedení

To co se nepovedlo v tom prvním, viděli divácí v poločase druhém. Ve 48. minutě zápasu se prosadil nováček v týmu Sadil, který střelou z poza šestnáctky procedil gólmana hostů. Lhota zvýšila svoje vedení ve 75. minutě zápasu, kdy se po rychlém brejku prosadil Knedla. Definitivní tečku za zápasem udělali domácí fotbalisté v 87. minutě zápasu. Do další z mnoha brejkových situací se dostal Červenka, který se tak tváří v tvář hostujícímu brakáři nemýlil a mohl utíkat slavit asi za 100kou domácích fanoušků. Lhota tak zvítězila výsledkem 3:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Lhota u Malenovic
Jaroslav Kunda - trenér: Po dvou prohrách jsme doma chtěli bodovat naplno a to se nám podařil. přestože výsledek je nakonec jednoznačný, tak to nebylo vůbec jednoduché utkání. Hosté nás do moc šancí nepouštěli a trpělivě čekali na svou příležitost. Po bezbrankové první půli jsme se snažili zvýšit tlak na hostující obranu a vyplatilo se. Nováček v týmu Marek Sadil dal úvodní branku utkání. Hosté se pak museli více tlačit dopředu a my začali mít prostor na protiútoky. Je pravda, že v této fázi utkání vznikaly ošemetné situace před naší brankou, ale ustáli jsme to a naopak využili otevřené obrany k dalším gólům. Přestože nebylo vše perfektní, tak jako trenér jsem rád za 3 domácí body a musím vyzdvihnout i čisté konto, které kluci udrželi.




Sestavy


FK Lhota u Malenovic
J. Mikeštík [-] - V. Bartoň [-] , M. Bartoň [-] , J. Bartoň [-] (33. R. Grossert [-] ) , L. Mikeštík [-] , D. Bartoň [-] , M. Knedla [-] , R. Střelec [-] , J. Králík [-] , M. Sadil [-] (83. T. Kovaříček [-] ) , D. Červenka [-]

TJ Sokol Prakšice
J. Buráň [-] - J. Dedík [-] (66. L. Lysoněk [-] ) , R. Liška [-] , J. Vráblík [-] , J. Slavíček [-] , R. Sukup [-] , J. Dynka [-] , A. Jurák [-] (53. A. Karlík [-] ) , J. Fijalík [-] (73. V. Gajdušek [-] ) , J. Roubal [-] , F. Jahoda [-]

ŽK: 59. M. Knedla - 37. J. Vráblík , 71. R. Liška .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - GAJDŮŠEK Alois (N), BABUŠÍK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Honza Andrýsek
Tip experta: remíza

Dám remízu. Je teprve 5té kolo a neviděl jsem ani jeden tým letos hrát ještě, takže nevím co čekat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích