3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 10:00

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlechov celkem v poklidu vyzrál na hosty a v tabulce skupiny C mu patří 2. místo


Branky


32. H. Vaněk , 45. H. Vaněk , 66. I. Golian
9

Domácí fotbalisté si zlepšíli pocit po minulém kole a tři body zůstávají doma

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový poločas pro domácího Vaňka

První poločas jsme byli svědky dvou branek a obě dvě branky padly po standartních situacích. Nejprve ve 32. minutě zápasu rozehrával Bělašek ze 30 metrů standartní situaci, kdy dokázal najít nabíhajícího Vaňka, který hlavou v poklidu zakončil. Poté se ještě gólem do šatny prezentoval opět první střelec gólu. Rohový kop zahraný na zadní tyč, kde číhal opět Vaňek, který zase hlavou poslal domácí do dvoubrankového vedení. Poločas tak skončil 2:0 pro Zlechov. 

Domácí přidali ještě jednu branku

Druhý poločas už se víceméně hrál v poklidném tempu. V 66. minutě se na výlet do teritoria hostující obrany dostal stoper Zlechova Golian a s pomocí lehké teče jeho střela skončila v síti hostujícího brankáře. Nová Ves se pak ještě dostala do jedné větší šance, ale tu zlikvidoval brankář Červinka. Zlechov si tak připsal tři body do tabulky, naopak hosté jedou domů s prázdnou. 



Ohlasy k zápasu


SK Zlechov
Petr Štangl: Po nepovedeném utkání v Prakšicích jsme chtěli naplno bodovat a sto se nám nakonec i povedlo. Utkání rozhodly dvě standartní situace v prvním poločase, které zakončil Hynek Vaněk. Ve druhém poločase jsme si vedení už pohlídali a ještě přidali třetí branku Golianem.

FK Ostrožská Nová Ves
Ladislav Beníček: Utkání nepřineslo moc fotbalových momentů. Velmi špatná úroveň z obou stran. Chybělo nám několik hráčů, navíc se nám zranil po 10 minutách jediný útočník Obal, takže v tom složení jsme neměli moc šancí na úspěch. Bohužel jsme dostali dvě branky hlavou po standartních situacích. V poli to bylo vyrovnané utkání, domácí ve druhém poločase přidali třetí branku z brejku. My jsme brankáře moc neohrozili kromě asi 2-3 střel. Ale jinak z toho musely diváky bolet oči a to na obou stranách.



Sestavy


SK Zlechov
M. Červinka [-] - M. Salinger [-] (70. P. Štangl [-] ) , F. Kedra [-] , T. Jurča [-] , H. Vaněk [-] (74. M. Velcr [-] ) , M. Bělaška [-] , F. Mazůrek [-] , M. Balíček [-] , I. Golian [-] , A. Duchtík [-] (78. A. Malina [-] ) , S. Šmíd [-]

FK Ostrožská Nová Ves
A. Boček [-] - P. Lorenc [-] , R. Obal [-] (14. T. Lorenc [-] ) , R. Jelének [-] , M. Pšurný [-] , J. Ťok [-] , V. Kalný [-] (78. A. Grebeníček [-] ) , D. Jurásek [-] , J. Doruška [-] , B. Šálek [-] , M. Herák [-]

ŽK: 24. S. Šmíd - 14. J. Ťok , 26. P. Lorenc , 72. A. Boček .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - SCHNÜRMACHER Filip, KOTAČKA Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Honza Andrýsek
Tip experta: výhra domácích

Zlechov je doma silný a má tam silnou base základnu, tak si myslím, že to urvou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích