Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Díky 2 gólům Zálešáka bere Ostroh první 3 body


Branky


10

Fotbalisté Uherského Ostrohu dokázali získat první 3 body do tabulky. Naopak hosté zůstávají na jednom bodu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malenovice se ujaly vedení jako první

V 10. minutě zápasu se prosadili hosté, kdy po kombinaci z rohu vlastní poloviny dostaly Malenovice míč až za obranu na Bartka, který úspěšně přeloboval gólmana domácích. Po dalších šancích začal kousat i Ostroh. Po balonu z kraje hřiště, prokázal důraz v malém vápně domácí Durna a bylo vyrovnáno. Chvíli nato mohli jít hosté do vedení, ale neproměnili penaltu. Vzápětí po chycené penaltě domácí poslali míč až na Zálešáka, který z protiútoku poslal domácí do vedení. V závěru poločasu se Zálešák prosadil ještě jednou, když dokázal využít chyby v rozehávce, přehodit si Juráně a v poklidu zakončit.  Oba celky tak šly do kabin za stavu 2:1 pro domácí. 

 

 

Malenovice byli lepší, ale vytěžili z toho pouze jednu branku

Uh. Ostroh sice vedl o dvě branky, ale fotbalovější byli spíše hosté. Ti však dopláceli zejména na neschopnost ve svém zakončení. Hostům se povedlo pouze snížit, kdy se 16 letý Šrajer ranou z 25 metrů trefil za záda Mrkvy a vstřelil tak svůj úplně první gól za A mužstvo. Domácí již potom dokázali výsledek ubránit. Hosté můžou litovat svých nevyužitých šancí a soustředit se na další zápas, který odehrají proti celku z Traplic na svém hřišti. 



Ohlasy k zápasu


FK Uherský Ostroh
Roman Šálek - trenér: Jsem velice spokojený, že jsme získali tři body. Sestavu jsme měli kompletní. Rozhodující moment přišel za stavu 1:1, kdy náš gólman chytil penaltu a z protiútoku náš hráč Zálešák dal na 2:1. Potom jsme dali další. Jsem spokojen s body, ale ne s předvedenou hrou, protože musím přiznat, že Malenovice nás posledních 20 minut zatlačili na naši šestnáctku. Zápas mohl rozhodnout Mojžíšek, ale nedal.

FC Malenovice
Dominik Torma: Jsme pod výsledkovou dekou. Ve třech zápasech jsme nebyli horším týmem, ale máme jen jeden bod. Věříme, že to zlomíme již ve čtvrtém kole.



Sestavy


FK Uherský Ostroh
J. Mrkva [-] - M. Marek [-] , A. Větříšek [-] , T. Beneš [-] (70. O. Mojžíšek [-] ) , R. Mikulčík [-] , M. Konečný [-] (53. S. Rapant [-] ) , A. Burián [-] (53. J. Jurčeka [-] ) , M. Durna [-] (87. V. Pěnčík [-] ) , M. Zálešák [-] , M. Horák [-] , R. Studnička [-]

FC Malenovice
A. Juráň [-] - V. Gazda [-] (62. I. Kovalenko [-] ) , R. Kadlík [-] , J. Novák [-] , M. Struška [-] - I. Kornieiko [-] , V. Šrajer [-] , T. Lhotský [-] - M. Bartek [-] , . Novak [-] (72. J. Kostka [-] ) , D. Torma [-] (72. L. Otrusina [-] )

ŽK: 40. T. Beneš - 45. R. Kadlík , 51. . Novak .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VYMAZAL René - JABORNÍK Zdeněk (N), ŠENKEŘÍK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Ondřej Hoferek
Tip experta: výhra hostů

Tady nás čeká souboj dvou týmů z chvostu tabulky. Malenovice mají kvalitní tým, což jsme pocítili na vlastní kůži v minulém kole. Pokud hosté uhlídají Zálešáka, můžou pomýšlet na tři body a já věřím že je získají. 1:2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Záleží, kdo v obou týmech nastoupí v útoku