4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ořechov si v suchém triku pohlídal i další zápas a nadále zůstává stoprocentní


Branky


11

Domácí fotbalisté pod vedením Jiřího Kowalíka zůstávají bezchybní a dál bodově válcují jednoho soupeře za druhým

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ještě opatrnější a Lhotě dával naději

První poločas moc fotbalové krásy nenabídl. Možná i díky absenci Durny. Hosté pozorně bránili, dobře zahušťovali prostory před vlastní šestnáctkou a tím prakticky domácí nepouštěli do žádné větší šance. To se však nepodařilo hostům ve 33. minutě zápasu, kdy domácí Červinka podržel míč u pravé postranní čáry, až se k němu slétlo hejno hostujících hráčů a tak zpetnou přihrávkou našel Hynčicu, který vzápětí našel Kolaříka a ten z náběhu vsítil první branku. To byl i poločasový výsledek zápasu.

Lhota přišla o naději díky 3 minutovce hrůzy

V 52. minutě zápasu zahrávali domácí rohový kop, který se snesl až na Bartošíka a ten se nemýlil. Dvě minuty nato si míč vzal Červinka a krásnou křižnou střelou nedal hostujícímu brankáři šanci. Za další minutu nato to bylo již 4:0, poté co si hostující obránce srazil míč do vlastní brány. Poté již domácí polevili a výsledkem toho polevení byla korigující branka Bartoně, který střelou z poza vápna překonal domácího brankáře. Ořechov tak nadále zůstává stoprocentní. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Ořechov
Jiří Kowalík - trenér: Začnu jinak. 4 kola a máme 12 bodů. Velká spokojenost a to 3 krát doma co pro nás není výhoda. Včera to byl těžký zápas. Do 55. minuty kdy jsme dali 3 rychlé góly a bylo hotovo. Lhota hrála zatažená, dobře bránila a těžko jsme se tam 1. poločas dostávali, ale dali jsme důležitý gól, který nás uklidnil. Musím všechny kluky pochválit za přístup jak v tréninku tak hlavně za ty čtyři zápasy, které odehráli zodpovědně a poctivě. Ten výsledek se jim vrací.

FK Lhota u Malenovic
Jaroslav Kuna - trenér: Do Ořechova jsme jeli s plánem zlepšit naši obranu a pokusit se obrat domácího favorita o body. Do 33. minuty se nám plán dařil, když jsme domácí nenechali hrát a snažili se vyrážet do brejků. Brejky sice přicházely, my jsme je ale dnes neřešili dobře a tak šli domácí do vedení. V kabině jsme si řekli, že budeme trpěliví a počkáme si na šanci vyrovnat, případně i zápas otočit. Bohužel v 50. minutě přišla 5 ti minutovka hrůzy, kdy jsme dostali 3 góly a bylo po zápase. Domácí polevili a my se snažili dát alespoň gól. To se nám se štěstím podařilo, nicméně celkový výsledek zápasu není dobrý. Nezbývá než pogratulovat domácím a připravit se na další zápas.



Sestavy


TJ Sokol Ořechov
S. Kuchař [-] - P. Mazúch [-] (76. R. Špendlík [-] ) , D. Váňa [-] , P. Bartošík [-] , J. Kowalík [-] , J. Prachman [-] (56. M. Martykán [-] ) , J. Kolařík [-] , D. Hynčica [-] , A. Červinka [-] , S. Malůš [-] , R. Trlida [-]

FK Lhota u Malenovic
J. Mikeštík [-] - A. Majer [-] (54. T. Kovaříček [-] ) , J. Králík [-] , V. Bartoň [-] , M. Bartoň [-] , L. Mikeštík [-] , D. Bartoň [-] , M. Knedla [-] , R. Střelec [-] , D. Červenka [-] , Š. Válek [-]

ŽK: 78. D. Hynčica - 67. L. Mikeštík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VIČÁNEK Tomáš - MITÁČEK Václav, KROČA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Ondřej Hoferek
Tip experta: výhra domácích

Ořechov od začátku sezony potvrzuje favorita soutěže a potvrdí to i proti Lhotě. Hosté na domácí nebudou stačit a prohrají větším brankovým rozdílem. 4:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ořechov si snadno s Lhotou poradí