3:1
(1:0)
69. A. Duchtík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlechov po derby nezvládl svůj zápas v Prakšicích


Branky


10

Fotbalisté Zlechova jeli na hřiště Prakšic s tím, že chtějí zopakovat minulé vítězství v derby proti Buchlovicícm. To se jim bohužel pro ně nepodařilo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní poločas patřil domácím

Ve 14. minutě zahrávali domácí trestný kop. Červnka vyrazil míč na tyč a k následné dorážce se dostal Vlček, který neměl se zakončením větší problém. První dvacetiminutovka byl pro hosty poněkud mdlá a z toho praměnila i vedoucí branka domácích. Ke konci poločasu měli hosté taky nějaké šance, ale ty se jim bohužel nepodařilo proměnit. Poločas tak skončil pro domácí jednobrankovým vedením. 

Dvougólový Slavíček zařídil domácím 3 body

Ve druhém poločase opět uděřili první domácí mužstvo. V 53. minutě centroval Slavíček a míč k překvapení všech zapadl až do branky. V 60 minutě to byl opět Slavíček, který navýšil skóre. Po akci středem hřiště se objevil sám před brankářem a poslal domácí do komfortního vedení 3:0. K vidění byla taky červená karta pro domácího kapitána Vlčka. Po faulu na Salingera se přece jenom hosté dočkali. Z penalty korigoval na konečnách 1:3 z jejich pohledu Duchtík. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Prakšice
Jiří Knap: Zápas průměrné úrovně, ve kterém si hosté nevytvořili téměř žádné šance. Více příležitostí měli domácí. Trošku vzrušení přinesly dvě ruky od domácích, které především hosté neunesli a divím se, že je rozhodčí neposlal do kabin za to co předváděli. O jejich neustále řvoucím trenérovi na rozhodčího ani nemluvě. Domácí zasloužené vítězství.

SK Zlechov
Petr Štangl: Do zápasu jsme nastoupili příliš vlažně a prvních 20 minut nebylo z naší strany povedených, domácí toho využili a dostali se do vedení. V závěru prvního poločasu jsme se dostali do několika zakončení, zahrávali jsme několik rohových kopů, ale vyrovnat se nám nepodařilo. Na začátku druhého poločasu vstřelili domácí druhou branku, když centrovaný míč zapadl do brány. Když vstřelili domácí třetí branku, zdálo se být po zápase. Šanci nám dal ještě faulující Vlček, který se za dva stejné fauly nechal vyloučit. Dokázali jsme snížit, ale další branky už jsme nepřidali.



Sestavy


TJ Sokol Prakšice
J. Buráň [-] - R. Liška [-] (74. A. Jurák [-] ) , J. Slavíček [-] , M. Helísek [-] (46. J. Vráblík [-] ) , R. Sukup [-] (89. R. Puček [-] ) , J. Dynka [-] , M. Řezníček [-] (77. V. Gajdušek [-] ) , M. Vlček [-] , J. Fijalík [-] , J. Roubal [-] , F. Jahoda [-]

SK Zlechov
M. Červinka [-] - T. Jurča [-] (60. A. Duchtík [-] ) , P. Štangl [-] , H. Vaněk [-] , F. Kedra [-] , M. Salinger [-] , F. Mazůrek [-] , M. Velcr [-] (46. D. Hradil [-] ) , R. Mikula [-] , I. Golian [-] , S. Šmíd [-] (81. A. Malina [-] )

ŽK: 20. M. Vlček , 80. F. Jahoda - 35. A. Duchtík , 55. R. Mikula , 62. M. Červinka . ČK: 63. M. Vlček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILÁK Marek - VALCHAŘ David, BABUŠÍK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Ondřej Hoferek
Tip experta: výhra domácích

Prakšice měly v minulém kole problém se sestavou a prohrály na půdě favorizovaného Ořechova. Zlechov naopak dovezl 3 body z Buchlovic. Přesto věřím, že se domácí sejdou v silnější sestavě a všechny body zůstanou v Prakšicích. 3:2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Ořechov 18 63:29 38
2 TJ Buchlovice 18 37:23 36
3 1. FC Polešovice 18 34:23 33
4 TJ Topolná 18 28:19 33
5 TJ Zdounky 18 46:30 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Bartek 18
2 David Moravec 17
3 Martin Zálešák 17
4 Jakub Kowalík 16
5 David Červenka 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 69 58,5% 0
2 David Večeřa 56 53,3% 0
3 Petr Štangl 49 55,1% 0
4 Tomáš Krejča 39 52,7% 0
5 Ladislav Beran 37 52,9% 0
Zobrazit celou tabulku