3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V úmorném vedru domácí fotbalisté dokázali zvítězit


Branky


35. J. Náplava (p.) , 77. P. Kaspřák , 90. J. Náplava
10

Fotbalisté Polešovic doma přehráli hostující Ostroh a berou všechny tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím pomohl pokutový kop

Do nedělního parného odpoledne vpadly oba celky aktivně. 3 přestávky na občerstvení mluví sami za sebe. Uherský Ostroh se od prvních okamžiků nebál všemožně ohrožovat brankáře domácích Polešovic, nejaktivnější v tomto byl loňský nejlepší střelec soutěže Zálešák. První vážná střela nastala již ve 4. minutě, kapitán Pavela však nezváhal. Po sérii rohových kopů přišel faul ze strany hostů v pokutovém území. Penalty se ujal Jaroslav Náplava a nemilosrdně napálil doprostřed branky. To se psala 36. minuta zápasu. Za zmínku pak stojí ještě nastřelené břevno od hostujícího Durny. Oba celky tak šly do kabin za nevole hostů 1:0 pro Polešovice. 

Domácí přidali další 2 branky a bylo rozhodnuto

Do prvních výrazných šancí se tentokrát dostávali domácí fotbalisté, zejména Crla a Náplava měli na kopačce navýšení skóre. V 78. minutě zápasu pak přišel na řadu přímý volný kop, který hostující brankář vyrazil pouze před sebe, kde však stál dobře připravený Kaspřák a ten doklepl míč do sítě. V 88. minutě zápasu napřáhl k dalekonosné střele Náplava a jeho střela měla tentokrát dostatečnou razanci i směr. Nikdo se tak nemohl divit, že na ukazateli skóre v tu chvíli bylo 3:0 pro domácí. Za tohoto stavu se taky oba týmy rozešly společně do kabin. Polešovice si tak připisují 3 body do tabulky. Hosté můžou litovat nevyužitých šancí zejména v prvním poločase. 



Ohlasy k zápasu


1. FC Polešovice
Honza Andrýsek: Panovala obava, protože předešlý duel skončil 6:1 pro Ostroh, a tak jsme určitě nechtěli tento výsledek zopakovat. Prvních 15 minut bylo divokých, po té se hra už uklidnila. Herně to byl, ale velice pohledný zápas, hrálo se v tempu a myslím si, že divák si přišel na své. Bylo tam několik šancí na obou stranách, například břevno a pár pokažených střel od soupeře. Zásadní prvkem podle mě bylo odstavení Zálešáka, který nedostával mnoho míčů, a když už dostal, měl málo prostoru, díky včasnému obsazování. Využité šance určitě pomohli domácím, ale hrálo se o všechno prakticky do konce. Máme v týmu novou tvář a kádr doplnili i šikovní dorostenci, kteří rostou zápas od zápasu. Kvalitní výkon podtrhuje fakt, že nedokáži vybrat nejlepšího hráče utkání. Zatímco na straně hostu byli nejvýraznější kapitán Durna a několikrát zmiňovaný Zálešák, u nás nedokáži nikoho vypíchnout, protože si každý splnil to svoje, a tak hráče fungovali jako celistvý tým, což je skvělá zpráva a doufám, že v tomto duchu se bude pokračovat.

FK Uherský Ostroh
Roman Šálek - trenér: Zápas jsme si prohráli sami. Celý první poločas jsme byli lepší a pak přišla na řadu penalta. Ta se mi zdála přísná, ale bohužel rozhodčí ji písknul. Z první střely jsme tak dostali gól. Pro mě nepochopitelně Zálešák volil lob brankáře, místo aby to dal podélně, celkově to mohlo vypadat úplně jinak. Ve druhém poločase jsme opět měli šance, ale platí nedáš dostaneš a tak se taky stalo. Těžko se mi to hodnotí, musíme na to zapomenout a příští zápas naplno bodovat.



Sestavy


1. FC Polešovice
M. Pavela [-] - P. Kaspřák [-] , F. Lapčík [-] , T. Gabriel [-] (89. M. Tomaštík [-] ) , A. Jašek [-] , E. Měšťánek [-] , O. Crla [-] , R. Uherek [-] , J. Náplava [-] , R. Blaha [-] , F. Silný [-]

FK Uherský Ostroh
J. Mrkva [-] - M. Zálešák [-] , A. Větříšek [-] , R. Studnička [-] , O. Mojžíšek [-] , R. Mikulčík [-] , M. Konečný [-] , M. Horák [-] , M. Durna [-] (74. F. Zdráhal [-] ) , A. Burián [-] (81. R. Šálek [-] ) , T. Beneš [-] (81. V. Pěnčík [-] )

ŽK: 80. P. Kaspřák - 76. A. Větříšek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Katrňák Milan - SVOBODA Ondřej (N), BACHAN Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Kolínský

Expert: Vojta Mikulík
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím v první výhru Polešovic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Polešovice po úvodním nezdaru doma zaberou a připíší si 3 body. Kvalita a zkušenost kádru je na jejich straně, budou muset však být kvalitní a pozorní do defenzivy, Ostroh má v ofenzivě skrze Zálešáka velkou sílu.