0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mělo celkem jasného vítěze


Branky


10

Fotbalisté Zlechova vyloupili hřiště Buchlovic a v derby ovládli rozdílem třídy

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli za vítězstvím hned v prvním poločase

V 15. minutě vracel ze 40. metrů vysoký míč do vápna Hradil a ten k překvapení všech přeletěl i brankáře domácích a Zlechov se tak dostal do vedení.  V 38. minutě  zahrával rohový kop Vaněk, ve skrumáži se nejlépe zorientoval Jurča a uklidil míč do sítě. Další šance byly na obou stranách, ale nikdo se do konce poločasu už prosadit nedokázal. Za velkého vedra tak šly oba týmy do kabin za stavu 0:2 pro domácí. 

Buchlovice už s výsledkem nic udělat nedokázaly

Buchlovice se ve druhém poločase snažily s výsledkem ještě něco udělat, protože samozřejmě prohrát derby na svém hřišti není pro nikoho nic příjemného. Bohužel pro ně se však žádná z šancí neujala. V 75. minutě tak nastalo střídání a na hřiště přišel hostující Salinger.  Ten se po pár minutách na hřišti dokázal osmělit a konkrétně v 83. minutě si vzal míč, prokličkoval a z 18 metrů vymetl šibenici brankáře domácích. 



Ohlasy k zápasu


TJ Buchlovice
René Krystýnek: Nezachytili jsme vůbec začátek. Zlechov do utkání nastoupil s větší bojovností, odhodláním. Hosté byli připravení, koncentrovaní. Po velmi laciném gólu jsme se chtěli vrátit do zápasu, soupeř ale dál bojoval, kousla, prostě hrál výborně a organizovaně. Ve druhém poločase jsme bušili do zavřené obrany, ale pořádně jsme nevystřelili. U nás panuje obrovské zklamání.

SK Zlechov
Petr Štangl: Zápas se hrál ve velkém horku. V prvním poločase jsme byli směrem dopředu více nebezpeční, pomohla nám i chyba domácího brankáře, který podcenil vysoký balon a ten ho nakonec přeletěl a dostali jsme se do vedení. Do jedné vážnější příležitosti se dostali v prvním poločase i domácí po centru z levé strany, ale nakonec nezakončili. Před poločasovou přestávkou nám vyšel rohový kop a do šaten jsme šli s náskokem 2:0. V poločasové přestávce musel střídat zraněný Duchtík. Ve druhém poločase se domácí snažili s výsledkem něco udělat, ale kromě pár střel z velké vzdálenosti si žádnou vyloženou příležitost nevypracovali. V 75. minutě přišel na hřiště Salinger a za pár minut vstřelil poslední branku utkání.



Sestavy


TJ Buchlovice
D. Černota [-] - J. Kořínek [-] (46. J. Mugo [-] ) , R. Lukeštík [-] (72. P. Zábojník [-] ) , M. Karásek [-] , Z. Tomešek [-] , P. Dovrtěl [-] , M. Hromada [-] , L. Belant [-] , M. Kořínek [-] , H. Karásek [-] (58. O. Vašek [-] ) , P. Kunc [-] (72. J. Njambi [-] )

SK Zlechov
M. Červinka [-] - T. Jurča [-] (56. M. Velcr [-] ) , D. Hradil [-] , P. Štangl [-] , H. Vaněk [-] (75. M. Salinger [-] ) , F. Kedra [-] , F. Mazůrek [-] , R. Mikula [-] , I. Golian [-] , A. Duchtík [-] (46. M. Balíček [-] ) , S. Šmíd [-] (86. T. Daněk [-] )

ŽK: 11. M. Kořínek - 44. T. Jurča , 80. R. Mikula .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: NĚMEC Jiří - FRIDRICH Denis, TUREČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Vojta Mikulík
Tip experta: výhra domácích

Derby nemá favorita, pro mě jím ale jsou domácí. Ti bodovali v obou venkovních zápasech a v Prakšicích je o vítězství připravila hlavně neproduktivita. První zápas doma ale zvládnou. I díky divákům, kterých jistě dorazí mnoho.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Derby by nemělo mít favorita já ho však vidím v domácích, kteří přes léto zkonsolidovali kádr a jde vidět, že táhnou za jeden provaz. A vůle zvítězit v derby u nich bude velké a podaří se jim to.