D. Bartoň 87. (p.)
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 10:00

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhotě se po minulém hektickém obratu v Traplicích doma nevedlo


Branky


87. D. Bartoň (p.) - 9. J. Klabal , 21. T. Frkal , 53. D. Moravec , 82. D. Moravec
11

Domácí mužstvo chtělo navázat na předchozí zápas, bohužel pro ně se jim to však nepovedlo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující mužstvo si šlo za výhrou již v prvním poločase

Hned v 9. minutě zápasu jsme byli svědky první branky. Po rohovém kopu propadl míč až k nikým nehlídanému Klabalovi, který placírkou umístil míč k tyči. Další gólové šance jsme se dočkali v 23. minutě zápasu a hned z toho byla zase branka. Frkal si navedl balon do středu a zpoza vápna vymetl levou šibenici. Do poločasu to však bylo všechno a tak Zdounky šly do šatny ve spokojenějším rozpoložení.

Domácí už jen v závěru z penalty snížili

Druhý poločas byl opět v režii hostů. V 53. minutě se do šance řítil David Moravec, kdy se  po rychle vhozeném autu ocitl tváří v tvář brankáři domácích a v této situaci se již nemýlil.  V 82. minutě zápasu přišel dlouhý nákop za obranu a Moravec opět poslal brankáře na druhou stranu. Domácí se marně snažili reklamovat ofsajd. Var v těchto soutěžích ještě nebyl zaveden a tak branka platila. V 87. minutě zápasu se po zákroku Ferenze domácí dostali k možnosti zahrávat pokutový kop. Tíhu zodpovědnosti si na svá bedra vzal D. Bartoň a nemýlil se. Skóre zápasu se tak zastavilo na 1:4 z pohledu domácích. Hosté si tak domů k hradu Buchlovu vezou pěkný výsledek a hlavně 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Lhota u Malenovic
Jaroslav Kuna - trenér: Do zapasu jsme nevstoupili dobře a inkasovali hned v 9.min. Pak hosté navysili své vedeni nádhernou střelou z 25m. Až poté jsme se dostali do zápasu a vytvořili si několik slibných šancí, bohužel kontaktní gól jsme do poločasu nedali. Do druhého poločasu jsem chtěli vlétnout, ale opět jsme brzy inkasovali laciný gól, kdy kluci reagovali na faul, ale hosté vhodili rychle aut a z brejku přidali 3.gol . To už bylo po zápase, proto ikdyž jsme se snažili , tak Zdounky hrály opravdu dobře a do šancí nás moc nepouštěly. Padly ještě 2 branky, ale to už byla jen kosmetická úprava skóre. Prostě zapas se nám nepovedl bez ohledu na velmi dobrý výkon hostů.

TJ Zdounky
Zdeněk Čevela: Zápas se odehrál za velmi horkého počasí, ale na krásně připraveném trávníku. Začali jsme aktivně a otevřeli skóre první. Pokračovali jsme v aktivní hře a přidali jsme další branky. Domácí v závěru pouze kosmeticky upravili z penalty. Vezeme domů důležité a zasloužené tři body. Kluky chválím.



Sestavy


FK Lhota u Malenovic
J. Mikeštík [-] - V. Bartoň [-] , M. Bartoň [-] , J. Bartoň [-] (46. J. Králík [-] ) , R. Grossert [-] (76. T. Kovaříček [-] ) , L. Mikeštík [-] (51. S. Vávra [-] ) , D. Bartoň [-] , M. Knedla [-] (51. J. Vávra [-] ) , R. Střelec [-] , D. Červenka [-] (78. S. Bartoň [-] ) , Š. Válek [-]

TJ Zdounky
K. Šesták [-] - M. Přibyl [-] , T. Navrátil [-] , P. Mozga [-] , R. Červík [-] , J. Andrýsek [-] , D. Moravec [-] (85. L. Mozga [-] ) , J. Klabal [-] , D. Judas [-] (69. M. Kyrcz [-] ) , T. Frkal [-] , V. Ferenz [-]

ŽK: 66. D. Judas , 71. M. Přibyl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tokoš Martin - FRIDRICH Denis, VYROUBAL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Kolínský

Expert: Vojta Mikulík
Tip experta: výhra domácích

Zde opět výhra domácí Lhoty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Zde to bude o první brance, brankách avšak silovější hra domácích moc hostům vonět nebude a Lhota si připíše druhou výhru, Zdounky si na tu svou ještě počkají, ale přijde. Mají kvalitní tým.