J. Siwy 64.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pevnou vlčovickou obranu zlomily chyby i sporná branka. Stachovic vezou další tři body!


Branky


64. J. Siwy - 55. T. Hirš , 83. J. Vašek
10

Sobotní odpoledne přineslo souboj Vlčovic s favoritem ze Stachovic. Utkání nakonec dopadlo lépe pro Slávii, která si brankou v závěru utkání zajistila všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak hostí nic nepřinesl

Sobotní odpoledne nabídlo zajímavé srovnání týmu ze dvou opačných konců tabulky. Zatímco domácím, kteří se nutno říct potýkají v podzimní části s personálními problémy, se příliš nedaří a nacházejí se ve spodní části tabulky, hosté atakují přední příčky. Vlčovičtí i nyní museli spoléhat na kombinaci velice mladých hráčů se zkušenými matadory. Utkání sledovala stovka diváků. První poločas vypadal lépe pro favorita. Stachovičtí byli v průběhu první půle více na míči a snažili se diktovat tempo hry. Do předfinální fáze se dostávali docela pravidelně, ale naráželi na pevnou obranu vlčovických v čele s brankářem Michalem Motúz. Příliš šancí tak diváci ve Vlčovicích skutečně neviděli. Sudí Kolarský první půli ukončil za bezbrankového stavu.

Rozhodla sporná branka střídajícího Vaška

Do druhé půle šli oba týmy s cílem zvrátit utkání na svou stranu. Hosté dokonce za tímto účelem vystřídali. Na hřišti se místo Jiřího Ševčíka objevil velezkušený Petr Vojkůvka. Hosté do druhého dějství vstoupili opět lépe. Vyvinuli tlak na obranu soupeře a brzy se dočkali úvodní branky. V 55. minutě využil chyby v rozehrávce domácích kapitán Stachovic Tomáš Hirš a po samostatném úniku prostřelil Motúze - 0:1. To ale pro druhou půli nebylo vše. Domácí krátce na to reagovali. V 64. minutě vyrovnal utaženou střelou zpoza šestnáctky teprve devatenáctiletý Jakub Siwy - 1:1. Následující minuty se odehrávaly ve znamení četných osobních soubojů, faulů a protestů, což dokumentují tak čtyři žluté karty v rozemzí 79. a 80. minuty. Po této nevzhledné pasáži ale přece jen ještě k jednomu zlomu v zápase došlo. V 84. minutě využil další chyby vlčovické obrany ke svému prospěchu střídající Jakub Vašek. Domácím se verdikt sudího Kolarského nelíbil a snažili se reklamovat faul na Motúze, ale marně. Branka Vaška platila - 1:2. Do konce zápasu se vlčovičtí již do většího tlaku nedostali a z dalšího domácího souboje tak odchází s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


FC Vlčovice - Mniší
Jan Koval, trenér: Hosté byli asi v první půli o něco lepší, my jsme se soustředili hlavně na to nedostat zbytečné góly, abychom nemuseli zase dohánět. Moc šancí nebylo ani na jedné straně. To se zlomilo až ve druhé půli, kdy začali padat branky. Druhá branka hostí byla dost nepřehledná situace, máme za to, že těsně před gólem byl atakovaný náš gólman, ale nikdo to neřešil. Je to škoda, aspoň k tomu bodu za remízu jsme to chtěli dotáhnout a nebylo to daleko. Jedeme do Palkovic, to bude těžké utkání, ale budeme se snažit překvapit a urvat nějaké body. Chtěli jsme po podzimu mít o něco více bodů, než máme, bylo by dobré trochu to vylepšit v posledním kole. I když máme hodně absencí, necháme tam všechno. (zdroj: Kopřivnické noviny)




Sestavy


FC Vlčovice - Mniší
M. Motúz [-] - V. Balcárek [-] , D. Harabiš [-] , K. Lokaj [-] , J. Jalůvka [-] , P. Chytil [-] - J. Siwy [-] (77. D. Koleček [-] ) , R. Balcárek [-] , M. Harabiš [-] , M. Růžička [-] , L. Maruchnič [-] (70. M. Hrnčárek [-] ) - -

TJ Slavia Stachovice
K. Divín [-] - M. Bosák [-] (87. M. Matoška [-] ) , J. Šebesta [-] , D. Šrom [-] , J. Špitalík [-] (90. L. Vlk [-] ) , T. Hirš [-] , R. Korček [-] , L. Vašina [-] , Š. Růčka [-] , J. Ševčík [-] (46. P. Vojkůvka [-] ) , P. Halašta [-] (61. J. Vašek [-] )

ŽK: 58. J. Jalůvka , 79. V. Balcárek , 79. R. Balcárek , 80. P. Chytil - 40. L. Vašina , 79. M. Bosák , 90. T. Hirš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLARSKÝ Michal - ŠVEC Marek, POKORNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 11:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 14:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 13:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 05:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 12:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 12:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 02:59

Tip: výhra hostů