2:1
(2:0)
75. P. Kožušník (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SESTŘIH: Bosákovy brejky a spolehlivý exekutor Kožušník. Stachovice si těsně poradili s Palkovicemi.


Branky


29. M. Bosák , 45. M. Bosák - 75. P. Kožušník (p.)
15

K poslednímu letošnímu utkání na hřišti soupeře zajížděli fotbalisté Palkovic do Stachovic, aktuálně čtvrtému mužstvu tabulky. Hosté chtěli prodloužit svou devíti zápasovou šnůru neporazitelnosti. To stachovičtí neprohráli už pět zápasů. Utkání sledovala skvělá návštěva - 280 diváků! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva brejky Bosáka poslali Stachovice do vedení

Úvod utkání byl vyrovnaný. Už ve třetí minutě se palkovičtí dostali k přímému kopu. Zahrávající Kavka kroutil míč na přední tyč, kde jej ideálně netrefil Kaulinec. Ztráta hostů v páté minutě znamenala nebezpečný brejk Stahovic, který byl ale zakončen střelou nad Smolíkovu bránu. Hosté v prvních minutách využívali hlavně rychlonohého Slaninu na levé straně, nadějné průniky ale nenacházely zákončovatele. Po jednom takovém průniku Slaniny zakončoval znovu Kaulinec. Stejně jako v případě hostí ale bránu přestřelil. Ve 29. minutě využil domácí ztrátu ve středu hřiště průnikovou přihrávkou za obranu na Matěje Bosáka. Ten si s nabídnutou šancí poradil lobem nad padajícího Smolíka - 1:0. Palkovičtí se snažili reagovat průnikovou přihrávkou na Kaulince. Ten se ale z otočky opět neprosadil. Stejně důležitá byla i píšťalka sudího Kubáčka. Ta zůstala němá po ostrém zákroku na Slaninu, po kterém se hosté dožadovali penalty. Těsně před poločasem přišla další přihrávka za obranu na Matěje Bosáka, který si se Smolíkem tentokrát poradil přihrávkou k pravé tyči - 2:0. Do šaten se tak šlo za dvoubrankového náskoku pro domácí. 

Závěrečný tlak vyrovnání nepřinesl

Poločasová přestávka personální změny nepřinesla. Palkovičtí se ale v kabině zjevně řádně namotivovali a do druhého poločasu vstoupili lépe. Hosté měli tlak, ale ani z něj, ani z nabídnutých rohů nic nevytěžili. Naproti tomu domácí využívali každou nabídnutou příležitost k založení brejku. V 55. minutě se po centru z hloubi pole dostal do zakončení Špitalík. Smolík ve spolupráci se svou stoperskou dvojicí jeho šanci zlikvidovali. V 66.minutě se samostatnou akcí „blýskl“ palkovický Svobodník a centrující Kavka. Dorážka zblízka ale skončila nad domácí brankou. V 75. minutě přišel centr, který trefil ruku jednoho ze stachovických obránců. Sudí Kubáček neváhal a nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil spolehlivý exekutor pokutových kopů Přemysl Kožušník a ve třetím zápase po sobě proměnil. Tentokrát ranou k levé tyči - 2:1. K další sporné ruce došlo při závěrečném tlaku hostí, sudí Kubáček ovšem tentokrát jejich protesty nereflektoval. Zápas skončil za stavu 2:1 pro domácí. 

 

Sestřih Utkání:

zdroj: youtube.com/@pavelslosar5989



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Palkovice
Vlastimil Martínek, člen klubu: Palkovice neměly „svůj den“, vymstily se jim nepřesnosti a „okénka“ při obou obdržených gólech a velmi slabá střelecká potence , mimo centrů snad jen jedna přímá střela na domácí branku! Přes dílčí neúspěch v tomto utkání kvitovala početná skupina fanoušků, která nechyběla ani ve Stachovicích, výrazný posun ve výsledcích a výkonech mužstva, které se muselo a musí obejít bez několika zraněných klíčových hráčů (Merta, Bača, Reiský, částečně i Vrtný). (zdroj: fkpalkovice.wixsite.com)



Sestavy


TJ Slavia Stachovice
K. Divín [-] - M. Bosák [-] (56. M. Vojkůvka [-] ) , Š. Růčka [-] , J. Horák [-] , J. Šebesta [-] , J. Vašek [-] (76. P. Vojkůvka [-] ) , J. Špitalík [-] , T. Hirš [-] , L. Vašina [-] , F. Malcher [-] (33. R. Korček [-] ) , P. Vahala [-]

TJ Sokol Palkovice
P. Smolík [-] - J. Farský [-] , P. Kožušník [-] , P. Burda [-] - A. Kavka [-] , J. Huška [-] , M. Svobodník [-] - L. Slanina [-] - J. Vrtný [-] , T. Neuwirth [-] (74. P. Kocich [-] ) , L. Kaulinec [-] (64. D. Kusý [-] )

ŽK: 35. Š. Růčka , 64. M. Vojkůvka , 74. R. Korček , 77. T. Hirš - 55. P. Kožušník .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - RŮČKA Pavel (N), CHLEBEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 08:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 17:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 12:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 09:28

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 22:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 17:20

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 14:06

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 10:39

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 08:46

Tip: výhra domácích