J. Tilscher 36. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO + VIDEO: Dvě penalty a nádherná trefa Kratochvíla. Jeseník ve šlágru kola porazil Jistebník.


Branky


36. J. Tilscher (p.) - 47. P. Kratochvíl (p.) , 51. P. Kratochvíl
16

Sobotní odpoledne slibovalo skvělou podívanou. Jeseník chtěl pokračovat v sérii třech utkání bez porážky a dotáhnout se na špičku tabulky. Jistebničtí chtěli zase odčinit předchozí domácí zaváhání, kdy přišli o body v utkání s Palkovicemi (1:2). I přes slunečné počasí sledovalo zápas oficálně pouze 45 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy se ze značky pokutového kopu nemýlily

Úvod zápasu se nesl v pozvolném tempu. Hra byla vyrovnaná a žádný ze soupeřů se nedostával do větších šancí. První se ozvali jeseničtí. Kořený napřáhl z dvaceti metrů. Jeho krásná rána ale skončila pouze na spojnici brány Luboše Lindovského. Postupem času bylo čím dál viditelnější, že jsou oba týmy na svého soupeře dobře připravené a rozhodovat budou detaily a malé chyby. Jistebník pozorně bránil a hosté se do jejich zhuštěného bloku těžce dostávali. K ohrožení Lindovského brány jim mohly sloužit standartní situace. K jedné takové se postavil Petr Kratochvíl a střelou z přímého kopu trefil již podruhé brankovou konstrukci domácích. Ferencova akce zase skončila dobrým obranným zákrokem jistebnické defenzívy. V 36. minutě se šance na zvrácení dosavadního vývoje dočkali i domácí. Daniel Dub svým centrem nastřelil ruku Pančocháře a sudí Podraza nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil Jaroslav Tilscher a pumelicí doprostřed branky otevřel skóre utkání - 1:0. Domací navíc mohli navýšit vedení po rohovém kopů, hostující brankář Macháč však hlavičku z kraje malého vápna dokázal vyrazit. Jak se říká "nedáš, dostaneš" a to platilo i nyní. Již v nastaveném čase hosté započali nenápadnou akci na jejímž konci stál Jan Ferenc, který si došel pro faul v pokutovém území. K penaltě si stoupl Petr Kratochvíl. Směr jeho střely sice Lindovský vystihl, ale na míč nedosáhl - 1:1.

Zápas rozhodla parádní trefa Kratochvíla

Ve druhém poločase došlo k nečekánému střídání brankářů na domácí straně. Místo Lindovského se zpátky do jistebnické branky vrátil Martin Brož. Hosté vstoupili do druhého poločasu lépe a úvodní převahu přetavili v 51. minutě. Po kostrbaté kombinaci hostujícího kapitána Grulich s Indrákem napřáhl z pětadvaceti metrů znovu Petr Kratochvíl a nádehrou ranou vymetl šibenici Brožovy branky - 1:2. Po druhém gólu byla hra vyrovnaná. Vyložené šance dlouho nepřicházely. Za zmínku stojí možná dalekonosný pokus Zelenaye, který vyrazil Brož na rohový kop. Domácí se probrali až po 70. minutě. V této pasáži hry měli dokonce navrch, ale pozorná defenzíva hostí jim větší možnosti nedovolovala. Stejně jako hosté se i domácí snažili ohrozit branku z dálky. V 85. minutě po jednom takovém pokusu vyrazil skvěle Macháč míč na roh. Více se už nestalo a sudí Podraza ukončil utkání za stavu 1:2.

 

První poločas:

 

Druhý poločas:

zdroj: youtube.com/@tjjistebnik383



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
Robin Škoda, hráč: Vezeme si z Jeseníku velmi cennou výhru, která nás stále drží na kontakt s vedoucí skupinou tabulky. Hráčem utkání bych zvolil Petra Kratochvíla, který exceloval a navíc vstřelil dva góly! Za zmínku stojí také obětavý výkon Frýdla, který i přes pohmožděný kotník odehrál skvělé utkání.



Sestavy


TJ Jistebník
L. Lindovský [-] (46. M. Brož [-] ) - O. Veselý [-] (82. J. Rašek [-] ) , K. Kadlíček [-] , P. Štandl [-] , J. Cieciotka [-] (78. T. Lindovský [-] ) , V. Koval [-] - A. Kropka [-] , R. Holub [-] , T. Pěchovič [-] (66. L. Andrys [-] ) , D. Dub [-] - J. Tilscher [-]

TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
L. Macháč [-] - P. Kratochvíl [-] , L. Grulich [-] , R. Frýdl [-] , D. Indrák [-] , J. Pančochář [-] , T. Zelenay [-] , R. Šaran [-] (70. D. Šimčisko [-] ) , J. Ferenc [-] , J. Ševčík [-] (87. A. Lošťák [-] ) , R. Kořený [-]

ŽK: 37. P. Štandl - 36. J. Pančochář , 60. L. Grulich .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: PODRAZA Jaroslav - GÁBA Martin, KRAYZEL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 08:22

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 17:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 13:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 12:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 09:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 22:46

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 17:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 14:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 10:39

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 08:46

Tip: remíza