0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Marodka Ostravice, krásné podzimní počasí a málo šancí. Ostravice veze z Veřovic tři body.


Branky


10. T. Kopčo , 84. M. Beňa
11

Sobotní odpoledne mělo na programu zajímavý duel. Veřovickým se v dosavadním průběhu soutěže příliš nedaří. V dosavadních deseti devíti utkáních vyhráli pouze dvě utkání a chuť si tak chtěli spravit právě v utkání s Ostravičtí. Hosté jsou ale v průběhu podzimní části ukázali, že budou horkými kandidáty na postup. Jediné co je v sezóně trápilo byla marodka. Proto i do tohoto utkání nastoupili v pozměněné obraně. Utkání na hřišti ve Veřovicích sledovalo 220 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kopčo utekl hned po deseti minutách

Lepší vstup do utkání zaznamenali ostravičtí. Svého soupeře hosté tlačili a hned a brzy se dočkali zasloužené odměny. V 10. minutě se hezky uvolnil rychlý Tomáš Kopčo a svým zakončením nedal domácímu brankáři Syptákovi žádnou šanci - 0:1. Veřovice se snažili rychle oklepat, ale k závažnějším šancím se nedostávali. Nepomohl ani fakt, že většina jejich snahy mířila přes domácího kapitána Hrivňáka, kterého se hostům dařilo v prvním poločase dobře pokrývat. Nově sestavená ostravická obrana včetně brankáře Ruska tak příliš práce neměla a když se přece jen nějáký náznak podařilo veřovickým dotáhnout k zakončení, hosté zůstali pozorní. Diváci tak toho kromě střetů na půli hřiště příliš neviděli. Do šaten se šlo za jednobrankového náskoku pro favorita.

Rozhodující moment připravil střídající Beňa

Do druhého poločasu nastoupili oba týmy beze změn. Domácí kouč Mička ale jistě chtěl v šatně povzbudit své svěřencem ve snaze o vyrovnání. Veřovičtí tak naskočili do druhého dějství nadějně. Hned po pár minutách se ujal nákop za obranu, který po následném zakončení skončil na břevně Ruskovy brány. Domácím tak štěstí nadále nepřálo. To samé se ale dá říct i o hostujícím celku. Po kontaktu v pokutovém území se ostravická lavička dožadovala penalty, ale sudí Gába jejich protesty razantně odmítl a pokutový kop nenařídil. Stejně jako první, tak ani druhý poločas příliš krásy nepobral. Oběma týmům tak bylo jasné, že rozuzlení zápasu bude tkvět v detailech a maličkostech. A jeden takový detail rozhodl. V 83. minutě poslal za unaveného Indru hostující trenér Hajda do hry Martina Beňu. Ten se po pár vteřinách dostal do slibné příležitost a za důvěru se trenérovi odvděčil vstřelenou brankou - 0:2. Do konce utkání se již nic důležitého nestalo, a proto nezáživný souboj dopadl právě tímto výsledkem. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Ostravice
Martin K., člen klubu: Na utkání jsem nebyl, ale jsem rád, že se zápas, vzhledem k ostatním výsledkům, podařilo vyhrát. Zbývají poslední tři zápasy, ale podzim máme letos rozehraný velice pěkně... (zdroj: fotbalostravice.webnode.cz)



Sestavy


AFC Veřovice
J. Sypták [-] - M. Zachrdla [-] , D. Hrivňák [-] , L. Pítr [-] (58. J. Bartoň [-] ) , J. Švajda [-] (71. P. Paľo [-] ) , R. Košelík [-] , M. Kupčák [-] , M. Satek [-] , R. Knybel [-] , R. Fröhlich [-] (71. J. Buzek [-] ) , M. Černoch [-]

TJ Sokol Ostravice
J. Rusek [-] - P. Jedlička [-] , T. Hodula [-] , T. Kopčo [-] , D. Salava [-] , M. Indra [-] (83. M. Beňa [-] ) , P. Stýskala [-] , P. Jucha [-] , L. Kubásek [-] , M. Haták [-] , M. Milar [-] (91. P. Kurečka [-] )

Počet diváků: 220. Rozhodčí: GÁBA Martin - RAŽNÝ Jan, VRANAY, ING. Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:23

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 11:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 20:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 14:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 12:58

Tip: výhra hostů