Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SESTŘIH: Spolehlivý exekutor Kožušník a stylový návrat Vrtného! Palkovice ve druhé půli otočily duel s Trojanovicemi


Branky


11

O uplynulém víkendu pokračovaly dalším kolem krajské fotbalové soutěže. Palkovičtí fotbalisté po vítězství na hřišti vedoucího mužstva tabulky Jistebníku přivítali na domácím trávníku fotbalisty Trojanovic. Hosté chtěli případným bodovým ziskem povyskočit v tabulce nahoru, domácí zase potvrdit svoji dobrou formu a výborné 3.místo v tabulce. Utkání sledovalo 128 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku Kavky reagoval Vrána

Začátek utkání byl opatrný. Dříve se ale do šance protlačili domácí. Slanina bohužel svůj únik v 6. minutě k zakončení nedotáhl. Palkovické to ale mrzet nemuselo. V 9. minutě propadl dlouhý míč od brankáře Smolíka až za trojanovickou obranu, kde ve vzduchu promáchl Vaverka. Toho využil urputný Adam Kavka, svému strážci unikl a tváří v tvář brankáři Kociánovi si poradil střelou mezi nohy - 1:0. Dobrý vstup domácích trojanovické probudil. Závar po rohovém kopu ale ve svůj prospěch proměnit nedokázali.Ve 12.minutě byl v dobré pozici Huška, ale výbornou Kavkovu přihrávku nezužitkoval. V těchto fázích hry to byli hostující fotbalisté, kteří se dobrou kombinační hrou stále častěji dostávali na dostřel domácí branky. Domácí nicméně nechtěli zaostávat. V rozmezí třetí destiminutovky se do dvou slibných šancí dostal opět Slanina. Ani tentokrát na Kociána ale nevyzrál. V 31. minutě se trojanovičtí přece jen dočkali vyrovnání. Pavel Vrána si přebral míč na pravém křídle a střelou na přední tyč překonal Smolíka - 1:1. Domácí měli ještě v závěru poločasu několik možností z rohových kopů. Nevytěžili z nich však nic. Do šaten se šlo za stavu 1:1.

Palkovice třemi góly otočily vývoj utkání

Poločasová přestávka přinesla jednu změnu na domácí straně. Vrtný nahradil na hřišti Pavalse. Lépe do druhého dějství však vstoupili hosté. A dočkali se po sedmi minutách. Po zbytečné ztrátě domácích se dostal do brejku neobvyklým během David Houšťava. Ten si nejprve zasekl před skluzujícím Burdou a poté zavěsil do šibenice - 1:2. Dlouho se ale trojanovičtí z vedení neradovali. O tři minuty později Kociána špatně rozehrál na Vránu, míč zachytil Lukáš Kaulinec a nádhernou šajtlí obstřelil hostujícího brankáře - 2:2. Palkovice přidaly a vytvářely si gólové šance. Kladně se promítl příchod uzdraveného Vrtného, který začal vyhrávat hlavičkové souboje s hostující obranou a připravoval tak šance svým spoluhráčům. V 66. minutě si domácí vzali vedení zpátky. Po levé straně krásně zatáhl míč Lukáš Slanina, kterého zastavil až v pokutovém území jeden z hostujících obránců. Zákrok to byl ale nedovolený, a proto musel sudí Brezovský nařídit pokutový kop. K penaltě se postavil úspěšný střelec z Jistebníku Přemysl Kožušník a střelou k pravé tyči nedal Kociánovi šanci - 3:2. V 78. minutě vedení domácích ještě upevnil Jan Vrtný. Ten krásně zavěsil po rohovém kopu Adama Kavky - 4:2. V 88.minutě ještě uvolnil Kaulinec perfektní přihrávkou Vrtného, který sám před hostujícím gólmanem střílel pouze vedle brány. Sudí Brezovský ukončil zajímavý zápas za stavu 4:2 pro domácí.

 

Sestřih zápasu: 

zdroj: www.youtube.com/@pavelslosar5989



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Palkovice
Vlastimil Martínek, člen klubu: Palkovice vyhrály zaslouženě, ale s výkonem mužstva už taková spokojenost na tribunách nebyla. Těžko vyzvedávat jednotlivce, neměli jsme odražené míče, nedůsledně jsme vždy obsazovali soupeřovy hráče a jako obvykle jsme zahazovali i ty největší šance. Hosté překvapili, i když měli v mužstvu několik starších hráčů (i nad 45 let), byli útočně naladěni a dost potrápili domácí, kteří museli (už po několikáté!) obracet vývoj zápasu. (zdroj: fkpalkovice.wixsite.com)




Sestavy


TJ Sokol Palkovice
P. Smolík [-] - P. Kocich [-] (84. M. Závodný [-] ) , P. Burda [-] , J. Farský [-] , P. Kožušník [-] - M. Svobodník [-] , J. Huška [-] , A. Kavka [-] - L. Slanina [-] - V. Pavlas [-] (46. J. Vrtný [-] ) , L. Kaulinec [-]

TJ Sokol Trojanovice I.
T. Kocián [-] - J. Štefek [-] , D. Drozd [-] (84. J. Nárožný [-] ) , P. Skoupil [-] , T. Janáč [-] , R. Vaverka [-] , P. Vrána [-] (66. P. Zdarsa [-] ) , A. Šušla [-] (58. A. Plachký [-] ) , D. Houšťava [-] (58. J. Myšinský [-] ) , R. Špaček [-] , R. Kaša [-]

ŽK: 34. D. Houšťava , 65. R. Špaček , 80. J. Myšinský .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: BREZOVSKÝ Tomáš - IVANSKÝ Lumír, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:28

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 11:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 20:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 14:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 12:58

Tip: výhra domácích