0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři branky na malém hřišti. Pálkovičtí vezou ze Spálova další výhru.


Branky


16

Nedělní odpoledne na malém hřišti ve Spálově přineslo spoustu emocí, osobních soubojů, kombinačních akcí, ale také tři branky. Utkání nakonec lépe zvládli palkovičtí, kteří tak domů vezou druhou výhru v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak hostí a zranění kapitána Vrtného

Palkovice zajížděly k utkání osmého kola na hřiště posledního Spálova. Pětačtyřiceti přítomným diváků muselo být od úvodu jasné, kudy se bude utkání ubírat. Domácí byli se skóre 5:29 na posledním místě tabulky a nic lehkého je nečekalo ani proti hostujícímu Sokolu. To se ostatně projevilo již od prvních minut. Ve 2. minutě se ke střele dostal Vrtný. Jeho ránu sice ještě domácí brankář Martinovský stačil vyrazit, nicméně pouze k nohám dorážejícího Lukáše Slaniny, který si ve skvělé střelecké pozici se zakončením poradil - 0:1. Spálov se z první branky neoklepal. Po jedenácti minutách hry přišla standartní situace hostí. Roh Adama Kavky hlavičkoval Huška pouze do rukou připraveného Martinovského. První pozdrav Smolíkovi vyslal domácí až po 15. minutách, kdy se jej neúspěšně snažili ohrozit rohovým kopem. To byla ovšem ze strany spálovských fotbalistů pouze ojedinělá situace. Nepříjemné chvíle zažil ve 26. minutě Jan Vrtný, když si ve vzdušném souboji s domácí obranou poranil kotník a musel tak předčasně vystřídat. Hosté ale ukázali, že si šance umí připravit i bez svého kapitána. Hned o minutu později měl blízko ke vstřelení branky Adam Kavka. Střelou po skrumáži jen těsně minul Martinovského bránu. Na hřišti menších rozměrů byla v následujících minutách k vidění řada tvrdých osobních soubojů a větší šance se již do poločasového hvizdu neurodily. Do šaten se šlo za stavu 0:1 pro pálkovické.   

Hosté dvěma góly potvrdili vítězství

Do druhého poločasu nastupovaly oba týmy beze změn. Verva a chuť jít za vyrovnáním se však domácímu outsiderovi odepřít nedala. Úvodní aktivní vstup spálovských ale brzy opadl a hosté se opět vrátili k pohledným kombinačním akcím. Dlouho však své šance nevyužívali. Zlom přišel v 57. minutě. Skrumáže před brankou domácích využil nejlépe Jan Huška, který svůj skvělý výkon dokázal přetavit také ve vstřelenou branku - 0:2. Stejný hráč měl na noze i další gól, ale jeho střela ze 30 metrů jen těsně minula domácí branku. Na třetí gól si tak hosté museli počkat až do 77. minuty zápasu. Svůj únik nejdříve nevyužil Tomáš Neuwirth, ale k dorážce se dokázal prodrat Lukáš Slanina a svou druhou branku zvýšil náskok hostí - 0:3. Šanci na zvýšení náskoku měl ještě v 84.minutě Tomáš Neuwirth, sólový nájezd na domácího brankáře však opět nevyužil.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Palkovice
Vlastimil Martínek, člen klubu: Až do vzdáleného Spálova museli palkovičtí fotbalisté za svým prvním podzimním vítězstvím na hřišti soupeře. Po předcházejících dvou remízách (Veřovice 1:1) a Skotnice (3:3) získali po velmi dobrém výkonu důležité tři body do soutěžní tabulky. Zajímavostí je, že utkání skončilo stejným brankovým poměrem, jako na stejném hřišti před rokem. Za zcela zasloužené vítězství Palkovic ve Spálově zaslouží pochvalu celé mužstvo. Velmi kvalitní výkon předvedl jako vždy brankář Pavel Smolík, spolehlivě zahrála celá obrana, výkonnostně jde nahoru Matěj Svobodník. Vůbec nejlepšími hráči na hřišti byli v tomto zápase Honza Huška s Adamem Kavkou, což ocenila i tentokrát početná skupina přítomných palkovických fanoušků.



Sestavy


TJ Spálov
P. Martinovský [-] - M. Kostka [-] , R. Ambrož [-] (79. P. Kubica [-] ) , M. Ondřej [-] - K. Pop [-] , O. Hubenko [-] , P. Pop [-] , M. Žába [-] (73. V. Remeš [-] ) - O. Kiša [-] , L. Šima [-] , J. Kiša [-]

TJ Sokol Palkovice
P. Smolík [-] - J. Farský [-] , P. Kožušník [-] , P. Burda [-] , P. Kocich [-] (78. M. Závodný [-] ) - J. Huška [-] , A. Kavka [-] , J. Vrtný [-] (26. T. Neuwirth [-] ) , M. Svobodník [-] (78. D. Kusý [-] ) - L. Slanina [-] , D. Bača [-] (68. V. Pavlas [-] ) -

ŽK: 40. O. Hubenko , 44. P. Pop - 18. P. Kocich , 44. M. Svobodník . ČK: 89. O. Hubenko .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: DYTKO Gustav - CHMIEL Marek, NOVÁK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů