2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama v Jeseníku. Grulich zajistil domácím v závěru bod.


Branky


17

Nedělní odpoledne nabídlo souboj o vrchní patra tabulky. Z tohoto souboje po tuhém boji vítěz nevzešel. Oba týmy nakonec berou po bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup hostí, domácí kontrovali standartkami

Oba přední týmy soutěže čekala v neděli odpoledne nelehká zkouška. Nováček z Bašky se před zápasem mohl pyšnit pozitvní bilancí čtyř výher a dvou porážek. Domácí zaznamenali v předchozích šesti kolech tři výhry, dvě remízy a jednu porážku. Na cestu ke čtvrté výhře Slavoje v sezóně se mohlo těšit více než 130 diváků. Ti ale zpočátku viděli lepší vstup hostů do utkání. Baran ve 3. minutě po přímém kopu Michálka zakončoval těsně vedle. Druhá příležitost ale domácí obranu zaskočila ještě více. O pět minut později se blýskl pěknou přihrávkou za obranu Adámek. Jeho pas zúžitkoval Marek Šnyta, když míč z voleje napálil přímo za záda bezmocného Macháče - 0:1. Viditelně zaskončení domácí se snažili v následujících minutách obraz hry vyrovnat. Jejich protiútoky, které spoléhaly především na práci Jana Ference zády k bráně, ale narážely na pevnou obranu bašťanů. Jeseničtí tak museli hrozit především ze standartních situací. Ve 42. minutě se jim to povedlo na jedničku. Trestný kop domácích z levé strany hřiště se nešťastně odrazil od jednoho z bránících hostů až na malé vápno, kde do sítě uklízel hlavou pohotový Jan Ferenc - 1:1. Stejné skóre svítilo na tabuli i po ukončení prvního poločasu. 

V závěru vyrovnal hlavou Grulich

V poločasové přestávce se udála jediná změna. Hostujícího kanonýra Kocúra, který údajně utrpěl zranění na závodech v silovém trojboji, nahradil Mroviec. Tým trenéra Černoch už dvě střídání využil v průběhu prvního poločasu, a tak se rozhodl o poločasové přestávce složení jedenáctky na hřišti neměnit. Nástup do druhého poločasu se nesl ve znamení četných soubojů. V 48. minutě dostal po jednom z nich žlutou kartu kapitán domácích Grulich. Stejná minuta znamenala také vedoucí gól hostí. Zaváhání jednoho z domácích stoperů využil Lukáš Sloboda, který svůj únik přetavil v druhý gól Bašky - 1:2. O dalších 6 minut mohlo být z pohledu hostů ještě veseleji. Po jejich rohovém kopu se míč odrazil až Michálkovi, který míč do šestnáctky vrátil. Ve vápně si jej našel Šnyta a ve spolupráci se Slobodou dostal nadvakrát míč až za Machačova záda. Po bašťanské oslavě gólů se ale sudí Čecháček rozhodl po konzultaci s asistentem rozhodčího branku neuznat, kvůli údajné hře rukou. Videoasistent bohužel na této úrovni zasahovat nemůže, a tak se museli hosté s vysvětlením sudího chtě nechtě spokojit. Baška se i nadále snažila o protiútoky středem přes Křenka a po pravé straně Šnytou. Další průnik Jakuba Křenka hasil domácí kapitán Grulich faulem zezadu. Čecháček ale druhou žlutou kartu nevytasil. Domácí se tak vrhli na závěr zápasu do bezhlavé honby za vyrovnáním. Své šance ale nevyužívali. Jednou nastřelili břevno, podruhé brankáře Kimla zastoupil na brankové čáře Adámek. Dvě minuty před koncem základní hrací doby se jim to ale nakonec povedlo. Centr na malé vápno skončil míčem v souboji mezi brankářem Kimlou a Lukášem Grulichem. Druhý jmenovaný nakonec souboj vyhrál, hlavičkou poslal míče do sítě a zajistil domácím alespoň bod. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Baška
Anonymní autor článku: Výsledek mrzí, zvláště proto, že gól dal hráč, který měl obdržet za svůj faul druhou žlutou kartu. Přesto dnes hráči Bašky podali i přes problémy se sestavou dobrý výkon a vezou si zaslouženě aspoň bod. V příštích utkáních by si měli hráči Bašky dát pozor především na standartní situace soupeřů, protože dnes obdrželi oba góly po standartních situacích. V dalším kole čeká hráče Bašky derby proti Fryčovicím, tak věříme, že letošní druhé derby dopadne lépe než to co jsme odehráli v Palkovicích. (zdroj: fotbalbaska.cz)



Sestavy


TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
L. Macháč [-] - A. Lošťák [-] (83. J. Goláň [-] ) , L. Grulich [-] , R. Frýdl [-] , R. Kořený [-] , P. Rončka [-] (2. R. Šaran [-] ) , J. Pančochář [-] , T. Zelenay [-] , J. Ferenc [-] , M. Černoch [-] , D. Indrák [-]

TJ Sokol Baška
F. Kimla [-] - L. Sloboda [-] , J. Michálek [-] (78. P. Mroviec [-] ) , D. Baran [-] , M. Křenek [-] - J. Křenek [-] , P. Třeštík [-] , V. Židek [-] (66. M. Virág [-] ) - R. Kocúr [-] (46. J. Mroviec [-] ) , M. Šnyta [-] - D. Adámek [-]

ŽK: 48. L. Grulich - 51. J. Michálek .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: ČECHÁČEK Jan - SIKORA Patrik, RITTER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sokol Ostravice | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích