0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý Machů a nebezpečné standartky. Slavoj je zatím stoprocentní.


Branky


10

Sobotní utkání přineslo souboj favorita soutěže s jeho černým koněm. Zápas nakonec dopadl lépe pro favorita a Jeseník veze z Klimkovic tři body za vítězství 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Grulich poslal hosty do vedení

Hosté přijeli do Klimkovic podpořeni venkovní výhrou z posledního kola na hřišti Vlčovic, ovšem bez chybějící stoperské dvojice. Chyběl Petr Rončka a Martin Černoch se pro tento zápas rozhodl nepostavit. Domácím zase chyběl univerziál a bývalý ligový brankář Vojtěch Šrom. Na utkání se přišlo podívat 128 diváků a zpočátku neviděli žádnou hitparádu. Zápas se v prvních minutách odehrával převážně ve středu hřiště a příliš nebezpečných útoků k vidění nebylo. O rozruch se postaral až v 19. minutě Petr Kratochvíl. Svým skákavým přímým kopem pořádně zamotal hlavu Vojtěchu Sikorovi. Ten nepříjemný míč vyrazil pouze na hlavu Lukáše Grulicha, který měl přesnou mušku - 0:1. V závěru poločasu přišla velká gólová šance domácích. Vaněk ovšem chybnou rozehrávku jesenických nevyužil, když jeho příležitost díky včasnému výběhu vyřešil Machů. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1. 

Aktivní hra domácím ovoce nepřinesla, jejich naděje utnul Kratochvíl

Klimkovičtí udělali pro druhý poločas jednu změnu. Na trávník se dostal nebezpečný Michael Klemiš. I díky jeho rychlosti se hra domácích ve druhém dějství značně zlepšila. Připravili si vícero nebezpečných šancí. Křídelní hru domácích ještě nabudilo střídání Jana Šindelky za Lukáše Gawlíka. Machů byl ale v Klimkovicích při chuti a všechny pokusy soupeře s klidem likvidoval. Jeseničtí se tak uchýli ke hře na brejky, což se jim v 90. minutě také vyplatilo. Po bleskové akci překonali hosté Sikoru podruhé. Tentokrát se o to postaral Petr Kratochvíl - 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Klimkovice
Tomáš Černín, trenér: Dnes vyhrálo horší mužstvo. Jeseník má fotbalový tým, který letos bude opět atakovat postupové příčky. My jsme si dneska dokázali, ze i takové soupeře můžeme fotbalově převýšit a porazit. První půle byla z naší strany mdlá, navíc jsme si nechali dát branku ze standardní situace, kterou jsme soupeři lacině darovali. Druhý poločas jsme byli na hřišti prakticky jen my, k dokonalosti tomu chyběl jen vyrovnávací gól a nutno podotknout, že šancí na něj jsme měli dostatek. Kluky musím za druhou půli pochválit, když se prohraje po takovém výkonu, můžeme to sportovně přijmout. (zdroj: facebook.com/tjklimkovice)

TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
Robin Škoda, hráč: V sobotu 26.8. jsme zavítali do Klimkovic, kde jsme očekávali tuhý boj o body. Před zápasem nám chyběli stopeři Rončka a nestárnoucí Černoch. Náš předpoklad se naplnil a zápas se odehrával hlavně v boji o střed pole, kdy si zpočátku žádný ze soupeřů nevytvořil větší šanci. Z Klimkovic nakonec vezeme důležité 3 body a pokračujeme bez ztráty bodu. Nejlepší hráči utkání byli za hosty Machů, který má neuvěřitelnou formu. Za dva zápasy vychytal dvě čistá konta. Líbil se mi také výkon Lukáše Grulicha. Z domácích pak vybírám Klemiše a Šablaturu.



Sestavy


TJ Klimkovice
V. Sikora [-] - J. Vaněk [-] , L. Gawlík [-] (62. J. Šindelka [-] ) , J. Šablatura [-] , J. Bednář [-] , D. Gelnar [-] (46. M. Klemiš [-] ) , F. Čavoj [-] , J. Niemczyk [-] , J. Gelnar [-] , J. Čejka [-] , D. Žižka [-]

TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
R. Machů [-] - L. Grulich [-] , R. Frýdl [-] , R. Kořený [-] , J. Pančochář [-] , T. Zelenay [-] (76. M. Ondryhal [-] ) , A. Lošťák [-] , J. Ferenc [-] , J. Ševčík [-] , P. Kratochvíl [-] , D. Indrák [-]

Počet diváků: 128.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů