M. Černoch 24. (p.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbytečné vyloučení Reiského a nevyužité šance. Palkovice odjely z Veřovic s bodem.


Branky


24. M. Černoch (p.) - 26. J. Farský
10

V pořadí třetí kolo I.B třídy skupiny D přineslo souboj domácích Veřovic s hosty z Palkovic. Utkání nabídlo velké množství zvratů a oba soupeři si tak nakonec (asi zaslouženě) rozdělili každý po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější hosty oslabilo zbytečné vyloučení Reiského

Palkovice zajížděly na hřiště Veřovic v naději na první soutěžní vítězství v letošním ročníku I.B Třídy. Těsná jarní porážka 1:0 s tímto soupeřem dávala tušit, že ve Veřovicích to bude tuhý boj. Na ten se na hřišti pod Velkým Javorníkem těšila zhruba stovka diváků. Utkání začali lépe právě hosté z Palkovic. Už ve 2. minutě našel Jan Vrtný křižným pasem nabíhajícího Lukáše Slaninu. Slanina tváří v tvář brankáři Syptákovi však neuspěl. Čtvrtá minuta přinesla takřka totožnou akci s obdobným výsledkem i na druhé straně. Byl to však spíš jen ojedinělý náznak, jelikož úvod utkání byl převážně v režii hostí. Logika ale ve fotbale úplně nefunguje a ve 24. minutě se veřovičtí dostali do vedení. Po rohovém kopu domácí nastřelili ruku jednoho z palkovických obránců a sudí Čuba se rozhodl pro odpískání pokutového kopu. Penaltu bezpečně proměnila domácí opora Martin Černoch - 1:0. Palkovická odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. O dvě minuty později zahrál Adam Kavka přímý kop přesně na hlavu Jana Farského. Palkovický stoper se v podobných situacích nemýlí - 1:1. Aktivita hostů po vyrovnávacím gólů stoupla. Sokol se snažil Sypták ohrozit z větších vzdáleností. Stejně jako u rány Jana Vrtného z pětadvaceti metrů to ale úspěch nepřinášelo. Klíčová situace pro snahu hostí o vyrovnání přišla ve 37. minutě. Martin Černoch fauloval Marka Reiského zákrokem na žlutou kartu. Reiský se však neudržel, kopnutím ze zadu do nohy Černochovi zákrok oplatil a putoval předčasně do sprch. Hosté ještě v závěru zahrozili šancemi Slaniny a Bačka, ale v deseti měli výchozí situaci podstatně složitější. Poločas skončil remízou 1:1.

Trepělivost Veřovicím růže nepřinesla

Druhé dějství začalo ze strany domácích velmi opatrně. I přes početní výhodu se do větších akcí nepouštěli, pozorně bránili a hráli na především na brejky. V 55. minutě se jim to málem vymstilo. Po rohovém kopu putoval míč od jednoho z veřovických obránců do Syptákovy sítě. Domácí brankář ale dokázal na poslední chvíli let míče zastavit. V dalším průběhu hosté přes početní oslabení dobře bránili a sami vyráželi k rychlým brejkům. Přibylo z jejich strany také hraničních faulů, které resultovali ve tři žluté karty. Domácí čekali na velkou šanci tak dlouho až je o ni sudí Čuba připravil závěrečným hvizdem. Veřovickým tak musel ke spokojenosti stačit bod.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Palkovice
Vlastimil Martínek, člen klubu: Krajská soutěž fotbalistů 1.B. třída pokračovala o víkendu svým třetím kolem. Palkovice hrály na horké půdě ve Veřovicích, kde v jarní části vyhrály 1:0. Tentokrát to na výhru nebylo, ikdyž přes nepříznivý vývoj a brzké vyloučení Marka Reiského (37.minuta), k překvapení a plnému bodovému zisku nebylo zase až tak příliš daleko. Palkovice ve Veřovicích určitě nezklamaly a získaly zaslouženě jeden bod. To náležitě ocenila i opět početná skupina fanoušků, kteří neváhali mužstvo přijet povzbudit. Všichni hráči podali velmi dobrý výkon, podložený velkou bojovností a obětavostí. Jen ta naše „stará bolest“ – proměňování vyložených brankových příležitostí…..( a zbytečné vyloučení Marka Reiského). (zdroj: fkpalkovice.wixsite.com)



Sestavy


AFC Veřovice
J. Sypták [-] - R. Knybel [-] , D. Hrivňák [-] , J. Buzek [-] (54. P. Paľo [-] ) , J. Švajda [-] , M. Černoch [-] , M. Hanko [-] , R. Košelík [-] , M. Kupčák [-] , M. Satek [-] , L. Pítr [-] (82. J. Švrček [-] )

TJ Sokol Palkovice
P. Smolík [-] - J. Farský [-] , P. Kožušník [-] , P. Burda [-] , M. Reiský [-] - J. Vrtný [-] , A. Kavka [-] - L. Slanina [-] , L. Kaulinec [-] (58. J. Huška [-] ) , D. Bača [-] , M. Svobodník [-] (81. M. Závodný [-] ) -

ŽK: 37. M. Černoch , 72. D. Hrivňák , 79. L. Pítr , 90. M. Kupčák . ČK: 37. M. Reiský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČUBA Daniel - KASZPER David, NGUYEN HUU Hung.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů