0:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeseník si poradil s Vlčovicemi


Branky


12

Sobotní utkání přineslo souboj týmů, které se v uplynulé sezóně pohybovaly na opačných pólech tabulky. Jeseník nakonec potvrdil roli favorita a z Vlčovic si odvezl tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance Ference změnu stavu neznamenala

Jeseničtí přijeli do Vlčovic povzbuzeni těsnou domácí výhrou nad hosty z Palkovic. To vlčovičtí si z Klimkovic odvezli bod za remízu 1:1. Do vlčovického stánku v sobortu zavítalo přes padesát diváků, kteří byli jistě zvědavý, co domácí trenér Koval na svůj bývalý mančaft vymyslí. Jeho týmu se ze začátku dařilo s favoritem držet krok. Domácí využívali některých nepřesností v jesenické rozhrávce, ale do finální fáze se nedostávali. Po dvaceti minutách se iniciativy ujali hosté. Šancí ale první poločas příliš nepřinesl. Za zmínku stojí snad pouze nastřelená tyč Müllerovy branky Janem Ferencem ze závěru poločasu. Rozhodčí Vojkovský tak poslal oba támy do šaten za stavu 0:0.

Čtyřbrankový poločas v podání Jeseníku

Do druhého poločasu nachystal domácí kouč Koval jedno střídání. Místo Motúze se na hřiště dostal zkušený Milan Štěpjak. Druhé dějství začalo stejně, jako skončilo to první. Jeseničtí drželi míč a vytvářeli si zajimavé šance. V 56. minutě napřáhl z dvaceti metrů Radim Kořený a krásnou dalekonosnou střelou překonal brankáře Müllera poprvé - 0:1. Jeseničtí dobrého vstupu do druhého poločasu využili. O sedm minut později se radovali podruhé. Centr Frýdla po skrumíáži před brankou propadl až k dorážejícímu Tomáši Zelenayovi, který se zblízka již nemýlil - 0:2. Skvělou desetiminutovku završil Jan Ferenc, když si krásně pohrál s obranou soupeře - 0:3. O osudu utkání bylo v tu chvíli v podstatě rozhodnuto. Poslední hřebíček do rakve domácí přidal v 88. minutě svým druhým gólem v utkání Jan Ferenc - 0:4. Jeseničtí si tak odvezli z Vlčovic tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
Robin Škoda, hráč: V sobotním slunečném odpoledni jsme zavítali k hostům z Vlčovic, kde jsme chtěli navázat na úspěšný vstup proti Palkovicím. To se nám po dobrém druhém poločase povedlo a vezeme si domů tři body. Nejlepšími hráči za mě byli Pančochář a Kořený. Z hostů se mi líbil výkon Geryka a střídajícího Štěpjaka.



Sestavy


FC Vlčovice - Mniší
M. Müller [-] - V. Balcárek [-] (72. D. Koleček [-] ) - P. Wolf [-] (72. A. Černošek [-] ) - L. Maruchnič [-] (78. M. Hrnčárek [-] ) , J. Muller [-] , D. Kučera [-] , M. Motúz [-] (46. M. Štěpják [-] ) , R. Balcárek [-] , M. Růžička [-] , P. Chytil [-] , A. Geryk [-]

TJ Slavoj Jeseník nad Odrou
R. Machů [-] - M. Černoch [-] (72. M. Ondryhal [-] ) , L. Grulich [-] , R. Frýdl [-] , R. Kořený [-] (80. D. Šimčisko [-] ) , P. Rončka [-] , J. Pančochář [-] , T. Zelenay [-] , J. Ferenc [-] , J. Ševčík [-] (55. R. Šaran [-] ) , D. Indrák [-]

ŽK: 38. J. Muller , 41. P. Chytil - 61. R. Šaran .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - KRET Martin, MERENDA Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů