J. Vrtný 28.
P. Bílek 89. (vl.)
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 10:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Palkovice si rozdělily body s Fryčovicemi


Branky


28. J. Vrtný , 89. P. Bílek (vl.) - 15. V. Lyčka , 23. V. Lyčka
12

Sobotní dopoledne přineslo kromě palkovických obecních slavností také fotbalové utkání mezi domácím Sokolem a hostujícím...Sokolem. Okresní "ptačí derby" nakonec vítěze nenašlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lyčkovo tango na domácí platilo

Netradiční dopolední termín způsobený obecními slavnostmi přilákal tradičně velké množství palkovických diváků. Sudí zápasu jich napočítal až 220. Začátek utkání patřil domácím. Po dvou minutách se do první zajímavé šance dostal palkovický Neuwirth. Míč ale trefil kolenem, a tak střela postrádala razanci. Prakticky hned vzápětí se o střelu pokusil Kaulinec. Jeho pokus ale gólman Papaj zlikvidoval. I proto přišla v 16. minutě chvíle hostí. Mladý Vojtěch Lyčka předvedl šikovnou akci v domácí šestnáctce a střelou po zemi Smolíka překonal poprvé - 0:1. Palkovické ale obdržená branka nabudila, a tak se k snažili zvýšit tlak na obranu hostí. V 17. minutě trefili po Bačově průniku břevno fryčovické branky. A tak se Vojtěch Lyčka prosadil podruhé, tentokrát po průniku středem hřiště - 0:2. Tlak domácích druhá branka ještě více zesílila. Dočkali se až ve 28. minutě brankou Jana Vrtného - 1:2. Blízko k vyrovnání měl ve 30.minutě Kaulinec, ale jeho zadovka trefila pouze na brankové čáře stojícího obránce hostů. A když se po průniku neprosadil ani Bača, musel domácí trenér Bílas své svěřence v poločase nabudit při honbě za otáčením zápasu.

Velký tlak Palkovic vyústil ve vlastní gól

Poločasová přestávka s sebou přinesla dvě změny na každé ze stran. Na straně domácích nahradili Kocicha s Neuwirthem Svobodník a Jan Farský. To hosté pustili do hry dravé mládí v podobě Patrika Bílka a Filipa Galáska, kteří nahradili Adama Šimečku a dvoubrankového střelce Lyčku. Změny prospěli spíše palkovickým. Hned po poločase se do velké šance dostal po rohovém kopu střídající Farský. Jeho hlavička ale těsně minula Papajovu bránu. Ještě větší příležitost měli k dispozici v 53. minutě. Po chybě fryčovické obrany se do brejku hnal Vrtný. Jeho střela z dvanácti metrů ale do sítě neprošla. Domácí záložník trefil pouze pravou tyč. Domácí dobře věděli o co hrají a svůj tlak postupně stupňovali. Šance ale nepřicházeli. Až v 83. minutě utekl fryčovickým obráncům Bača. Třiadvacetiletý útočník však nadvakrát trefil pouze Papaje. Rozuzlení přinesla až 89. minuta. Hostující Patrik Bílek si výstavním vlastencem srazil míč do vlastní sítě - 2:2. Sudí zápasu pan Martin Tomai tak ukončil utkání za stavu 2:2 a přisoudil obou týmům po bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Palkovice
Vlastimil Martínek, člen klubu: Stejně jako v loňském ročníku 1.B.třídy i letos bylo derby utkání mezi okresními rivaly na programu už ve 2.kole soutěže. A stejně jako vloni se kvůli konání Obecních dožínek hrálo v netradičním dopoledním čase. A obdobně jako před rokem skončil vzájemný zápas nerozhodně, tentokrát 2:2. Zaspali jsme sice prvních 25.minut, pak už měli zápas pod kontrolou. Jen to proměňování šancí…Palkovickým chyběli dlouhodobě zraněný Merta, nemocný Slanina a v 1.půli i Farský. Za to na tribunách nechyběli diváci, kteří vytvořili pro obě mužstva domácí prostředí.




Sestavy


TJ Sokol Palkovice
P. Smolík [-] - P. Kocich [-] (46. J. Farský [-] ) , P. Burda [-] , M. Reiský [-] (74. V. Pavlas [-] ) , P. Kožušník [-] - J. Huška [-] , A. Kavka [-] , T. Neuwirth [-] (46. M. Svobodník [-] ) , J. Vrtný [-] - D. Bača [-] , L. Kaulinec [-]

TJ Sokol Fryčovice
M. Papaj [-] - R. Zahradník [-] , D. Bystroň [-] (72. D. Foltýn [-] ) , P. Štefek [-] (53. D. Hora [-] ) , A. Šimečka [-] (46. F. Galásek [-] ) , V. Lyčka [-] (46. P. Bílek [-] ) , O. Tyleček [-] , A. Dryák [-] , L. Čulák [-] , J. Filipec [-] , F. Volný [-]

ŽK: 77. J. Huška - 57. L. Čulák .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: TOMAI Martin - KUBÁČEK Vojtěch, RITTER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích