2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Remíza v Záblatí


Branky


10

10. kolo šlágr kola mezi Záblatím a Jižany. Hosté zaskočili Záblatí rozestavením 3-5-2, toto dělalo domácím doopravdy problém, utkání bylo velmi těžké pro oba týmy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přímý kop

Ze startu se domácí trošku trápili s rozestavením hostů, ale nakonec po faulu hostů se jim to podařilo překonat a z přímého kopu skóroval Dendis. Poločas byl velice bojovný, další branku ale nenabídl, tudíž domácí i přes šance s obou stran odešli do šaten s náskokem pouze 1:0.

Dlouhy aut a brzké vyrovnání

Druhá půle přinesla brzké vyrovnání hostů, po dlouhém autu se hlavou prosadil Gaži a srovnal stav utkání. Přes bojovný druhý poločas se povedlo Záblatí se opět dostat do vedení, druhou branku vstřelil Bratovanov. Domácím se povedlo i navýšit, ale gól nebyl uznán kvůli ofsajdu. Srovnat stav utkání se Jižanům podařilo až v 88. minutě, když se krásnou střelou z dvaceti metrů do šibenice prosadil Sporina a utkání tudíž skončilo remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Záblatí
Hráč Tomáš Janoš: První poločas byli lepší Jižané, druhý Záblatí. Výborná divácká kulisa a slabý výkon hlavního rozhodčího.




Sestavy


FK Slovan Záblatí
D. Hekele [-] - D. Dendis [-] , P. Orihel [-] , P. Socha [-] (61. L. Pilch [-] ) , D. Bratovanov [-] , T. Janoš [-] , P. Bijok [-] (90. J. Tomáš [-] ) , T. Rozsíval [-] (61. A. Galusek [-] ) , M. Šindler [-] (88. L. Hájek [-] ) , D. Socha [-] , L. Walecki [-]

FC Ostrava-Jih
J. Chalupecký [-] - J. Podžorski [-] (72. J. Ondrášik [-] ) , P. Sporina [-] , F. Chrašč [-] , M. Gaži [-] (72. M. Belina [-] ) , D. Gregor [-] , F. Matiášek [-] , M. Leščák [-] , A. Georgiovský [-] , A. Pavlišinec [-] (46. J. Georgiovský [-] ) , L. Machala [-]

ŽK: 87. L. Walecki - 63. P. Sporina , 70. M. Gaži , 80. D. Gregor .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: MACHALA Petr - KLEČACKÝ Marek, KIŠKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích