3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO/ROZHOVOR: "Děti" porazily Rychvald


Branky


12

V 8. kole se zatím neporažené Vítkovice utkaly s Rychvaldem. Utkání bylo občas lehce vyhrocené, kvůli rozhodnutím rozhočího, přesto se hrál docela pěkný útočný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas o jednom gólu

Začátek utkání měl docela vyrovnaný průběh, od nějáké patnácté minuty se hry ujaly Vítkovice, které se snažily otevřít skóre, měly k několik příležitostí ke skórování, ale jako už hodněkrát domácí trápila koncovka. Poté se do šancí dostával i Rychvald, kde hrozil hlavně ve vzduchu, kde měl docela výhodu, ale Vítkovice byly dobře připravené, následně velkou tutovou příležitost musel vytáhnout brankář Hypš. Domácí se tlačili více do zakončení, z čehož nakonec těžil Sýkora, který se dostal k dorážce a otevřel skóre zápasu. Za stavu 1:0 skončil první poločas, přestože Vítkovice mohly vytěžit i více ze svých šancí.

 

 

 

 

Chyba brankáře v závěru

V druhém poločase byli domácí aktivnější, hráli rychle po stranách, nadále ohrožovali bránu soupeře, kde buď jejich příležitosti vychytal brankář hostí nebo zakročila obrana Rychvaldu. Rychvald poté také zahrozil, ale své šance zužitkovat nedokázal. Vítkovice poté prostřídaly hráče a to dost možná ovlivnilo průběh utkání, jelikož se tlak Vítkovic ještě zvýšil. Poslední desetiminutovka už úplně rozhodla utkání, když se v 83. minutě prosadil Střižík a následně po chybě brankáře v 89. minutě přidal svůj druhý gól a upravil na konečných 3:0. Vítkovice dva zápasy po sobě udržely čisté konto a vstřelily tři branky, čímž se posunuly na druhé místo za Záblatí.

V šatnách domácích se poté velmi oslavovalo a po komentářích před zápasem si lehce rýpli do Rychvaldu, když zpívali "no tak jsme děti no a co"

 

[youtube.id="qzX9X_ur3aM?si"]

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


MFK Vítkovice B
Trenér Vítězslav Mooc: Máme tady skvělou partu aktuálně jsme na druhém místě za Záblatím, zatím jsme neprohráli, je to skvělé.




Sestavy


MFK Vítkovice B
Z. Hypš [-] - J. Hloch [-] , K. Tarasenko [-] , M. Rygol [-] (66. D. Surovec [-] ) , R. Vítek [-] , L. Tydlačka [-] , N. Sýkora [-] (77. J. Střižík [-] ) , T. Herák [-] , J. Holcman [-] (66. A. Antonín [-] ) , D. Nieslanik [-] (88. T. Pastrňák [-] ) , O. Tarasenko [-] (88. A. Sýkora [-] )

TJ Slavoj Rychvald
O. Botur [-] - J. Pešl [-] (75. J. Vašátko [-] ) , P. Gajda [-] , L. Kaša [-] (82. I. Kalivoda [-] ) , M. Míček [-] (66. P. Vantuch [-] ) , T. Zalejský [-] , M. Kvasňák [-] (66. J. Kuznik [-] ) , J. Manďák [-] , D. Brevčinský [-] , V. Olšovský [-] , J. Kaša [-] (75. J. Klimo [-] )

ŽK: 11. J. Pešl , 27. J. Kaša , 48. V. Olšovský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: GALVAS Michal - TVRDÝ Zbyněk, TĚŽKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Martin Kapler
Tip experta: výhra domácích

Tady je to jednoznačné, zatím jsme neprohráli.

Tip: výhra hostů

Tady budou hrát děti z Vítkovic proti chlapům z rychvaldu, jasná dvoječka, zkušenosti se projeví

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích