Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Né pětku né


Branky


12

V 8. kole proti sobě nastoupili Hlubina a Třebovice, utkání nabídlo spoustu gólů, už od startu bylo jasné, kdo se ujme v průběhu na svou stranu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný začátek hostů

Už od začátku utkání se tlaku ujali domácí, když hned ve 3. minutě dorážel míč do brány Foniok. Hned o pár minut později prověřili hostujícího brankáře útočníci domácích, ten míč pouze vyrazil, ale k dorážce se nikdo nedostal. Na druhý gól se ale moc dlouho nečekalo, už v 16. minutě upravil na 2:0 Kovalovský na to nebylo všechno, jen o 10. minut později přidal další gól Konečný. Hosté se moc do šancí nedostávali, naopak Hlubina si svoje šance vytvářela, ale další gól v poločase nepřidala.

 

Rozhodnutý zápas

Ve druhém poločase byl průběh prakticky jednoznačný, domácí si nadále vytvářeli šance, soupeře k ničemu nepouštěli a drželi nadále svůj náskok. Třebovicím se nedařilo přizpůsobit hru, tak aby se zápasem něco udělaly a v posledních 10. minutách už jen odevzdaně mohly přihlížet, jak soupeř přidává další dvě branky. Utkání tedy skončilo 5:0.

 



Sestavy


TJ Unie Hlubina B
P. Chudý [-] - M. Hlobík [-] , M. Blahuta [-] (57. O. Vašek [-] ) , M. Kočner [-] , J. Padych [-] , D. Konečný [-] (64. E. Bocko [-] ) , K. Lubojacki [-] (71. R. Procházka [-] ) , A. Foniok [-] (57. M. Krištof [-] ) , L. Kovalovský [-] (57. J. Skýba [-] ) , J. Jesch [-] , O. Taritsa [-]

SK Slavie Třebovice
T. Kučera [-] - R. Kováč [-] (75. V. Mikeš [-] ) , Z. Červenka [-] , M. Orlík [-] , J. Chrastina [-] , L. Zápotočný [-] (50. O. Jurček [-] ) , M. Schvarz [-] (75. D. Altman [-] ) , F. Šebák [-] (29. V. Kožušník [-] ) , P. Hruzík [-] , F. Balda [-] (50. D. Lech [-] ) , J. Foltýn [-]

ŽK: 40. O. Taritsa .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: HORÁKOVÁ Renáta - KARAS Michal, BOČEK Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Martin Kapler
Tip experta: remíza

Zde bych řekl, že bude remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích