Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO/FOTO/ROZHOVOR: Otočka, výkon rozhodčích


Branky


10

Vítkovice v 6. kole na svém hřišti přivítaly Hrabovou, domácí ještě neprohráli a ve svých výkonech chtěli nadále pokračovat. Hosté se naopak hlavně venku trápí, ze tří utkání dvě prohráli a dokázali vyhrát jen jednou a do tohoto zápasu šli s cílem prolomit smůlu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Hosté z Hrabové vstoupili do utkání velmi aktivním způsobem hned ve 4. minutě prověril jeden z hráčů brankáře Hypše, ten s propagačním pokusem neměl potíže a míč chytil do rukou. Hned o dvě minuty později prověřil brankáře Choduru, Eke Chukwuemeka Junior, Chodura ale s jeho ránu zneškodnil. Největší gólovou příležitost měli hned v zápětí hosté z Hrabové, když po rohu jeden z hráčů orazítkoval tyč. V 11. minutě vyslal dalekonosný projektil Vítek, jeho rána šla ale vedle hostující branky. Domácí poté přesouvali převahu na svou stranu, ve 20.minutě dokonce vstřelili branku, ta ale kvůli odmavanému ofsajdu nebyla uznána. V 39. minutě Adam Volf běžel sám na brankáře Hypše, ten jeho pokusil zneškodnil, ale následně odnesl srážku s Volfem, nějakou menší modřinou, v utkání dále pokračoval. Poločas se chýlil ke konci, Hrabová se dostala do druhé největší příležitosti, ve které nastřelila podruhé brankovou konstrukci. Oba týmy odcházeli do šaten za vyrovnaného skóre.

Záznam prvního poločasu. Zdroj MFK Vítkovice

Skvělé střídání

Do druhého poločasu vešly lépe Vítkovice, když už po dvou minutách se do velké šance v pokutovém území objevil Nicolas Sýkora, ten ale přestřelil. O čtyři minuty později se už mohli radovat hosté, když se míč od tyče odrazil přímo k Nováčkovi a ten už neměl problém míč dorazit. Netrvalo to ale dlouho a Vítkovicím se podařilo vyrovnat po pěkné kombinační akci se prosadil Tarasenko, po přihrávce od Tomáše Heráka. Hned o minutu později se k hlavičce dostal Sýkora, jeho pokusil skončil v náručí brankáře Chodury. V 65. minutě vyslal Sýkora skvělou přihrávkou do úniku Antonína, ten i přes tlak obránce si dokázal míč pohlídat a otočit vývoj utkání. V 73 minutě se nepříjemně srazil Jiří Holcman s jedním z hráčů soupeře, oba naštěstí v utkání pokračovali. Do samotného závěru zůstávalo skóre stále 2:1, navýšit se povedlo až v 86. minutě Herákovi, poté co k němu propadl míč a on krásným způsobem zakončil od tyč až do brány. Hosté poté ještě prověřili jednou brankáře Hypše, ten ale opět obstál a Vítkovice konečně prolomily smůlu v koncovce a zápas zaslouženě vyhrály.

Záznam druhého poločasu.



Ohlasy k zápasu


MFK Vítkovice B
Trenér Vítězslav Mooc: Odehráli jsme dobrý zápas, kluci splnili to, co jsem jim řekl do puntíku.

TJ SOKOL Hrabová
Hráč Martin Mrva: Prohra v tomto zápase bolí, zbytečně jsme nechali soupeře otočit dobře rozehraný zápas.



Sestavy


MFK Vítkovice B
Z. Hypš [-] - P. Widura [-] , C. Eke [-] (46. A. Antonín [-] ) , R. Vítek [-] (77. M. Rygol [-] ) , L. Tydlačka [-] , N. Sýkora [-] , T. Herák [-] , J. Holcman [-] (85. J. Hloch [-] ) , D. Surovec [-] , D. Kalafut [-] (63. V. Zajíc [-] ) , O. Tarasenko [-] (63. M. Kapler [-] )

TJ SOKOL Hrabová
M. Chodura [-] - M. Gomola [-] (82. M. Kulveit [-] ) , M. Šimon [-] , R. Pešek [-] , D. Nováček [-] , M. Odstrčilík [-] (67. M. Slezák [-] ) , R. Drulák [-] , A. Volf [-] (80. K. Lomozník [-] ) , A. Havlíček [-] , M. Mrva [-] , R. Šima [-]

ŽK: 30. C. Eke .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - TABÁŠEK Kamil, HORÁKOVÁ Renáta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích