Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápení Třebovic


Branky


10

Další utkání a další prohra, Třebovice neprožívají úplně nejlepší vstup do nové sezóny, ze čtyř zápasů zatím dokázaly vyhrát jen jediné utkání a proti Darkovicím tomu průběh taky napovídal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři a dost

Do zápasu nastupovali Darkovice pod mírným tlakem, protože po prvních čtyřech kolech měly méně bodů než si představovaly. Nicméně si na soupeře věřily. První gól daly z rohového kopu v 16. minutě se prosadil Novák. Druhý gól padl po nakopnutém míči, kde útočník Darkovic vyhrál osobní souboj, nahrál Chotárovi a ten byl sám před brankářem a skóroval. Ve 33. minutě po průnikové nahrávce do šestnáctky, kde se míče ujal Novák a dorazil míč do brány. Do konce poločasu stihly Darkovice přidat ještě jednu branku, kdy se individuálně na kraji šestnáctky prosadil krajní hráč a dával balon pod sebe na Buryho a ten dával na 4:0. 

Vyrovnané skóre druhého poločasu

Do druhého poločasu šly Darkovice s tím, že bude potřeba přidat ještě jeden gól, aby zlomily jakýkoliv tlak soupeře. To se taky povedlo, krátce po zahájení druhého poločasu se Darkovicím podařilo skórovat, na 5:0 zvýšil Voldán. Třebovicím se podařilo snížit skóre po rohovém kopu, když se prosadil Šebák. K ničemu jinemu se už Třebovice nedostaly a Darkovice mohly slavit druhou výhru v sezóně.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice
Hráč Dominik Novák: Od začátku jsme byli lepším týmem a zápas jsme zaslouženě vyhráli.

SK Slavie Třebovice
Miroslav Stárek: Druhý poločas posílil Kováč, velmi se mi herně líbil, dokázali jsme snížit, ale víc už jsme udělat nedokázali.



Sestavy


FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - A. Pieknik [-] (77. M. Hanel [-] ) , N. Chotár [-] , D. Novák [-] , L. Poštulka [-] (74. J. Míl [-] ) , P. Tannenberger [-] , J. Voldán [-] (64. P. Vyletělek [-] ) , M. Burý [-] , J. Vyletělek [-] (46. P. Michálek [-] ) , A. Tvrdý [-] , J. Michalák [-] (46. D. Lukáš [-] )

SK Slavie Třebovice
L. Galvas [-] - V. Mikeš [-] (46. J. Kleiner [-] ) , J. Chrastina [-] , F. Šebák [-] , M. Schvarz [-] (74. D. Altman [-] ) , J. Foltýn [-] (60. O. Jurček [-] ) , M. Šebestík [-] (46. R. Kováč [-] ) , D. Lech [-] (74. T. Pašnik [-] ) , Z. Červenka [-] , M. Orlík [-] , F. Balda [-]

ŽK: 28. A. Tvrdý , 42. P. Tannenberger , 58. N. Chotár .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - MACHALA Petr, KRPEL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích