Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:Penalta, devět gólů a odstup trenéra.


Branky


29. M. Šebestík , 44. M. Orlík (p.) , 79. T. Herudek , 89. J. Foltýn - 22. P. Boček , 53. P. Boček , 61. P. Boček , 81. P. Boček , 88. J. Pešek
8

V 5. kole uvítaly Třebovice na svém hřišti Vřesinu. Třebovice se v posledních utkáních výrazně trápily a v predchozim kole schytaly debakl 9:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta a vedení

Začátek nebyl nějak extra aktivní, hosté se drželi v bloku a chtěli postupovat pomocí brejkových situací. Třebovicím dělalo problém se dostávat přes dobře zformovanou obranu Vřesiny. Domácí měli lehkou převahu, bohužel ale bez šancí. Ve 22. minutě se po krásném centru Vítězslava Čecha prosadil hlavou Petr Boček a hosté z Vřesiny šli do vedení. Třebovicím stačilo jen 7. minut na vyrovnání, po dorážce Šebestíka. Minutu před koncem se po zbytečném faulu na Filipa Šebáka naskytla domácím příležitost v podobě pokutového kopu, který proměnil Marián Orlík. Domácí odcházeli do šaten s jednobrankovým vedením.

 

 

Vyrovnaný poločas plný gólů.

Druhý poločas měl docela ze začátku vyrovnaný průběh, ale po chybách domácích začali hosté trestat. Ještě v 46. minutě hosté pohrdli šancí v podobě prázdné branky, ale následně už v 53 a 61. minutě trestal za hosty dvakrát Petr Boček a završil hattrick. Domácí zareagovali na tento nelichotivý průběh až v 79. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil Herudek a vyrovnal skóre utkání. V 81. minutě centrovali Martin Pešek na svého bratra, ten ale míč poslal jen do tyče, kde následně dorážel Petr Boček a měl na kontě už čtvrtou branku. Následně ještě v 88. minutě přidal pátou branku Jiří Pešek, na což domácí už dokázali zareagovat pouze snížením z kopačky Foltýna. Vřesina si odváží důležité tři body ze hřiště Třebovic.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Slavie Třebovice
Hrající trenér Rostislav Švec: Stále se opakující chyby sráží náš výkon. Dosavadní výsledky jsou pro mě zklámáním. Vyjadřují ovšem „ochotu“ hráčů trénovat. Jejich přístup je žalostný. Byl to můj poslední zápas na lavičce Třebovic. Vedení a hráčům jsem toto sdělil před utkáním. Škoda, že jsem se nerozloučil vítězstvím.

TJ Vřesina
Vedoucí klubu Ondřej Karel Teichmann: Shodnoceni polocasu: jedna se o zapas dvou horších týmu a my opět uděláme hloupé chyby, které nás stály poločas a nepohlidame si drobné offsidy, které nás stojí góly. Shodnoceni polocasu: ve druhem polocasu jsme byly fotbalovejsi, ale opět díky naši chybě ve standardce jsme pustili domácí do zápasu, ale dokázali jsme to ubojovat a získat další výhru z venku.



Sestavy


SK Slavie Třebovice
T. Kučera [-] - M. Šebestík [-] (60. T. Pašnik [-] ) , R. Kováč [-] (70. Z. Červenka [-] ) , D. Lech [-] (70. O. Jurček [-] ) , M. Orlík [-] , L. Zápotočný [-] , M. Schvarz [-] , F. Šebák [-] , T. Herudek [-] , F. Balda [-] (70. V. Mikeš [-] ) , J. Foltýn [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Pešek [-] , V. Čech [-] , M. Waszut [-] (68. T. Mrázek [-] ) , M. Boháč [-] , P. Boček [-] (92. J. Kučera [-] ) , F. Rončka [-] , D. Stoklasa [-] (85. M. Pračikov [-] ) , O. Kocián [-] , J. Pagáč [-] (46. M. Troják [-] ) , J. Pešek [-]

ŽK: 82. T. Kučera , 82. T. Herudek , 92. L. Zápotočný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: NGUYEN HUU Hung - VOJKOVSKÝ Michael, BREZOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Vlastimil Horák
Tip experta: výhra domácích

Třebovice využijí domácího prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích