3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čisté konto, nováčci v kádru a špatné skóre Hatě


Branky


5

V předehrávce 4. kola se utkaly Vítkovice s týmem ze dna tabulky a to s Hatí. Vítkovice zatím hrají skvělý aktivní a hlavně produktivní fotbal, se kterým hořkou chuť prohry ještě nepoznaly. Hať naopak čeká na první body i na první vstřelenou branku.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kontrola průběhu, prosazení posily

Vítkovice v utkání zkoušely dva nové hráče A-týmu, možná i proto jim ze začátku nefungovaly nacvičené věci, přesto hrály atraktivní útočný fotbal, díky kterému už v 17. minutě z kopačky Ndiora Papa Demby otevřely skóre. Vítkovice byly nadále aktivní, Hať se s tímto tempem nemohla úplně srovnat a ještě do konce poločasu jednou inkasovala, po střele Antonína.

 

Nové naděje, marnost Hatě

Domácí během pauzy prostřídali a dali prostor dalším hráčům, na obrazu hry se nic nezměnilo, Vítkovice nadále zápas kontrolovaly. Po krásné křídelní akci se povedlo Vítkovicím přidat třetí branku, kterou vstřelil Jiří Holcman. Hať se v celém zápase nedokázal přizpůsobit tempu domácích ani nijak zareagovat na obdržené branky a tudíž nadále zůstává bez bodu i bez vstřelené branky.

 



Ohlasy k zápasu


MFK Vítkovice B
Matěj kupka hráč: Zápas se nám vůbec nepovedl, nedokázali jsme zareagovat jak na obdržené branky, tak na celkový průběh zápasu i tempo soupeře.

TJ Sokol Hať
Vítězslav Mooc trenér: Pochvalu za nasazení a kvalitní výkon zaslouží všichni hráči, včetně čtyř našich dorostenců, kteří v těchto zápasech neuvěřitelně rostou herně i psychicky.



Sestavy


MFK Vítkovice B
Z. Hypš [-] - A. Posmyk [-] , L. Olawunmi [-] (46. J. Holcman [-] ) , A. Antonín [-] , T. Pastrňák [-] , P. Ndior [-] (46. O. Tarasenko [-] ) , R. Vítek [-] , L. Tydlačka [-] , N. Sýkora [-] (82. A. Sýkora [-] ) , D. Surovec [-] (72. K. Tarasenko [-] ) , A. Gajdošík [-] (46. T. Herák [-] )

TJ Sokol Hať
M. Wozniak [-] - D. Bach [-] (58. V. Kubík [-] ) , D. Štverka [-] , F. Olecký [-] , A. Šindler [-] (75. V. Bedrlík [-] ) , D. Plaček [-] , T. Ochvat [-] , M. Ochvat [-] (75. B. Cieslar [-] ) , A. Heglas [-] (89. D. Starowicz [-] ) , J. Machalla [-] , L. Cigan [-] (46. R. Chmelař [-] )

ŽK: 79. L. Tydlačka - 19. D. Štverka , 47. J. Machalla .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - ČECHÁČEK Jan, GÁBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích