0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice se s Dobraticemi rozešla bez branek


Branky


10

Nedělní utkání Bystřice nad Olší nabídlo zajimavý souboj. Oba týmy nakonec nedokázaly vstřelit branku a ze zápasu odcházejí s jedním bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baron neproměňoval, zachránil ale také téměř jistý gól hostí

Vedra, která přes víkend po celém Česku panovala, byla znatelně cítit i při nedělním mistrovském zápase v Bystřici nad Olší. I přesto si cestu na bystřický stadionek našlo něco málo přes 120 lidí. Dobratičtí věděli, že i přes těžký los, který jim osudí krajského fotbalového svazu přichystalo, musí odstartovat sezonu dobře. Byli to ovšem bystřičtí, kteří přebrali hned v úvodu zápasu otěže utkání na svou stranu. Domácí zahrozili hned v páté minutě. Po rohovém kopu Martinčíka vystřelil po šikovné otočce Baron. Střelu ale neumístil dobře a Bocek si s ní bez problémů poradil. V 11. minutě rozehrál bleskově standartní situaci Lukáš Baron. Po jeho prostrkávačce mířil sám na Bockovu branku Pilch. Ten ale z úhlu přestřelil. K vidění byly také pohledné kombinace. Dobratičtí se dostali na jeden dotek po straně až k rohu velkého vápna hostí. Pilchova finální přihrávka pod sebe našla přesně nohu Barona, který se ani tentokrát branky nedočkal. V 17. minutě se k přímému volnému kopu postavil opět zkušený Ivan Martinčík. Přihrávkou za obranu našel zcela volného Kantora, který hlavou Bockovu bránu přestřelil. Dobratičtí měli v prvním poločase šanci pouze jednu. O to větší ale byla. Ve 39. minutě se těsně před bystřickou šestnáctkou k přímému kopu postavil Michal Hlaváč. Galusika sice povedenou střelou překonal, ale míč z brankové čáry ještě nakonec vyhlavičkoval Baron. Poslední šance domácích přišla čtyři minuty před poločasem. Snaživý Baron to po centru z kopačky Marosze zkoušel voleje. Na Bocka si ale ani tentokrát nepřišel. Poločas tak skončil stavem bezbrankovým. 

Mandičák na závěr svůj nájezd nevyužil

Do druhého poločasu se rozhodli jít oba týmy beze změn. Změny ale již díky pozdější hodině zaznamenali místní teploměry. I díky tomu se druhý poločas rozehrál ve slušném tempu. Šancí ale přišlo podstatně méně. V 52. minutě se k dalekonosné střele dostal domácí Badura. Jeho volej ale pouze zatřásl břevnem hostující branky. Tempo s přibývajícím časem začalo opadat. Až třináct minut před koncem základní hrací doby se do brejku dostal Zabystrzan. Ten předložil míč do vyložené šance Liberdovi, který ale branku netrefil. V poslední desetiminutovce se k přímému kopu od střídaček postavil Martinčík, střílený centr by sice zapadl do šibenice, nicméně brankář Bocek jej vytáhl na rohový kop. 



Ohlasy k zápasu


TJ Bystřice
Ondřej Kreželok, náhradní brankář: Zápas s Dobraticemi se odehrál v úmorném vedru a bohužel to na výkonu bylo znát. Oba týmy si na hřišti nic nedarovaly, padlo dost žlutých karet, nicméně slušná divácká návštěva viděla pomálu šancí.




Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - R. Badura [-] , D. Marosz [-] (81. B. Gajdzica [-] ) , A. Zabystrzan [-] , Š. Krátký [-] , J. Pilch [-] , L. Baron [-] , J. Rusz [-] (55. F. Buryan [-] ) , D. Kantor [-] , N. Sroka [-] (55. A. Liberda [-] ) , I. Martinčík [-]

TJ Dobratice
O. Bocek [-] - L. Somr [-] , M. Stříž [-] (65. A. Kohut [-] ) , J. Mitrenga [-] (76. R. Pařenica [-] ) , P. Lýsek [-] , O. Skotnica [-] , L. Kantor [-] , M. Hlaváč [-] (83. J. Mandičak [-] ) , D. Dobiáš [-] , M. Causidis [-] , A. Březina [-]

ŽK: 23. D. Marosz , 33. I. Martinčík , 87. R. Badura , 90. J. Pilch - 18. D. Dobiáš , 45. O. Skotnica , 69. J. Mitrenga , 90. P. Lýsek .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: GAŃCZARCZYK Tomáš - PASTERČÁK Jozef, ŠIGUT Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích