2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Říše sahala po bodu


Branky


30

Moravské Budějovice se se Starou Říší trápili, ale díky Čechovi nakonec urvali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Po minulém, vítězném zápasu, kdy na budějovické hřiště zavítal lídr tabulky, to byl tentokrát tým z opačného pólu – poslední rezerva Staré Říše. Všichni věřili ve snadný zisk bodů, ale opak byl pravdou. Hosté šli dokonce do vedení, když v 8. minutě založili rychlý útok od vlastní branky, na jejímž konci byl skórující Zarovnii – 0:1. Domácí poté uzavřeli hosty před jejich branku, ale zakončení bylo žalostné. Volej Svobody ve výhodné pozici minul branku, průnik Kosmáka vychytal Tomek a stejně tak si poradil i se střelou Čecha. Domácí se přece jen dočkali po půlhodině hry, když dlouhý centr Novotného do vápna poslal hlavou do šibenice Čech – 1:1. V poslední minutě mohlo být pro domácí ještě veseleji, ale prodloužený roh Neubauera namířil Novotný mimo tyče.

Domácí v závěru rozhodli

Druhý poločas se hrál pouze na jednu branku. Budějovičtí se však předháněli v zahazování šancí. Pařízek ve vyložené šanci přestřelil branku, o chvíli později ho napodobil se stejným efektem Neubauer. Hosté měli i dostatečný kopec štěstí, když jeden za závarů před jejich brankou skončil na tyči a Kodajkova dělovka pro změnu zatřásla  břevnem. Zachráncem bodů pro domácí byl nakonec dvě minuty před koncem zápasu Čech, který po trestném kopu Kodajka opět hlavou ukončil budějovické trápení – 2:1. Všechny body tak nakonec zůstaly doma, ale domácí se na ně hodně nadřeli. 



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Libor Stehlík (vedoucí): Vítězství se tentokrát nerodilo vůbec lehce. Z naší strany to nebyl optimální výkon, ale tři body jsme nakonec vyválčili.

FSC Stará Říše B
Petr Pokorný (trenér): Ze začátku jsme budějovické zaskočili, kdy jsme se v 8 minutě ujali vedení. Bohužel po rohovém kopu domácí Čech vyrovnal. V druhém poločase se hrál vyrovnaný zápas, kdy jsme nevyužili dvě šance a domácí Čech nás že standardní situace opět potrestal. Za domácí nejlepší hráč Čech, za nás Zedníček.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
L. Rumíšek [-] - J. Kosmák [-] (73. J. Kodajek [-] ) , P. Benda [-] , K. Svoboda [-] , M. Neubauer [-] , M. Pařízek [-] (90. M. Premar [-] ) , O. Fedra [-] (73. M. Premar [-] ) , J. Horecký [-] , J. Čech [-] , J. Benda [-] , V. Novotný [-]

FSC Stará Říše B
J. Tomek [-] - F. Ratkovský [-] (63. P. Čapoun [-] ) , J. Pinc [-] , P. Hradil [-] , P. Pokorný [-] , M. Zedníček [-] , D. Bartoň [-] , M. Zarovnii [-] , M. Žák [-] , D. Tupik [-] , L. Pivonka [-]

ŽK: 10. M. Neubauer , 27. V. Novotný - 27. J. Tomek , 59. J. Pinc , 61. M. Zedníček , 63. D. Tupik , 92. M. Žák .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: MYŠKA Roman - CHYTKA Šimon, BUCHAR František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Lukáš Rumíšek
Tip experta: výhra domácích

3:0 - Soupeře nepodceníme a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích