3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jamné srovnalo díky dvou brankám v nastaveném čase


Branky


31. R. Ganzwohl (p.) , 58. R. Ganzwohl , 65. R. Ganzwohl - 1. M. Tlačbaba , 94. M. Boháček (p.) , 96. P. Tlačbaba
25

Velký Beranov hrál skoro celý druhý poločas v deseti, ale i tak pohodlně vedl. Vše změnil divoký závěr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

 

Skóre zápasu se měnilo po půl minutě, když domácí brankář podcenil střelu doprostřed a ta mu propadla skrz rukavice do branky - 0:1. Následně ale své zaváhaní odčinil, když vychytal Mikeše. Hra byla chvílemi dost neurovnaná, ale pak se začali více prosazovat domácí. Pěkný brejk vedený po pravé straně volal po brance, ale Křenkovu střelu Špejtek zneškodnil. Další útok domácích vyústil v pokutový kop po faulu na Kovaříka, který bezpečně proměnil Ganzwohl - 1:1. Otočit stav mohl vzápětí domácí Pýcha, ale mířil těsně vedle. Stejně tak na druhé straně i rychlonohý Mikeš, ale i jeho střela minula branku.

 

Hosté v závěru srovnali

 

Krátce po začátku druhé půle obdržel domácí Pýcha druhou žlutou kartu, což byl pro domácí celek i vzhledem k absencím už teď problém. I v oslabení byla vůle po brance domácích přeci jen větší, což dokázal opět Ganzwohl, který přetažený centr dokázal usměrnit do sítě - 2:1. Poté se domácí obranou prošel Mikeš, ale na jeho střílenou přihrávku nedosáhl žádný z jeho spoluhráčů. Domácí se nezatáhli a výsledkem toho byl rohový kop, který si našel Ganzwohl a uklidil jej k levé tyči - 3:1. Hosté se tlačili dopředu téměř výhradně přes vysoké balony, ale domácí obrana se držela. Pěknou individuální akcí se blýskl domácí Jonáš, který se z poloviny hřiště dostal až před Špejtka, ale ten jeho střelu špičkou vyrazil mezi tři tyče. Když se zápas schyloval ke konci a tlak hostů byl spíše platonický přišla pětiminutovka hrůzy. Po zjevném špatném vhazování, za které se po skončení akce rozhodčí omluvil, že pustil hrát, hosté odcentrovali do vápna, kde domácí Wendl po pádu zahrál rukou a hlavní sudí nařídil pokutový kop pro hosty. Tu bezpečně proměnil Boháček - 3:2. Domácí se po rozhrání pokusili držet míč co nejdál od své branky, ale kulatý nesmysl skončil pouze u brankáře Špejtka, hosté rychle vykopli, nezformované domácí obraně míč dvakrát propadl a Petr Tlačbaba střelou na bližší tyč zmrazil v teplém počasí domácí hráče i fanoušky - 3:3. Po rozehrávce se už nic dramatického nestalo, a tak se zápas skončil smírně.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Do utkání jsme vstupovali v kombinované sestavě, ale s jasným odhodláním vyhrát. I přes rychle inkasovanou branku jsme chtěli hrát trpělivě, což vedlo i k vyrovnávací brance. Dokonce nás nezbrzdilo ani vyloučení a přidali jsme další dvě branky. Závěr zápasu se mi hodnotí hořce, už bychom si v tomto čase a za daného stavu měli počínat zkušeněji. Snad je to další poučení. Dnešní remíza je ztrátou.




Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - D. Sommer [-] (91. V. Šimek [-] ) , D. Skála [-] , T. Mátl [-] , M. Kovařík [-] , J. Pýcha [-] , M. Křenek [-] , E. Wendl [-] , R. Jonáš [-] (91. V. Vrzal [-] ) , R. Ganzwohl [-] (79. A. Heřmánek [-] ) , M. Vaníček [-] (66. A. Hurin [-] )

TJ Sokol Jamné
J. Špejtek [-] - M. Tlačbaba [-] (60. F. Vomela [-] ) , J. Kubín [-] , M. Klimeš [-] (77. L. Kučera [-] ) , P. Tlačbaba [-] , P. Pavlíček [-] , M. Mikeš [-] (82. I. Pejcha [-] ) , M. Formáček [-] , V. Formáček [-] , J. Lokvenc [-] , M. Boháček [-]

ŽK: 13. J. Pýcha , 29. D. Skála , 47. M. Křenek , 55. E. Wendl , 84. A. Hurin - 54. M. Tlačbaba , 60. M. Mikeš , 61. F. Vomela . ČK: 50. J. Pýcha .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ZSIHOVICS Tomáš - DVOŘÁK Miloš, MUZIKÁŘ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích