Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov bere tři body


Branky


27. D. Toman (p.) , 44. V. Koukal , 45. F. Boháček , 50. V. Koukal , 55. V. Pokorný , 69. V. Koukal , 80. A. Neuman - 6. F. Vala , 41. M. Havlíček
26

Čtyři slepené branky před a po přestávce nasměrovali domácí ke třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Do utkání vstoupili lépe hosté. Po úvodním tlaku domácích se jim v 6.minutě podařilo skórovat. Po zmatkách v domácím vápně se nejlépe zorientoval hostující Vala a otevřel skóre tohoto zápasu - 0:1. Poté se odehrával převážně bojovný fotbal se šancemi na obou stranách. V 26. minutě byl ve vápně faulovaný domácí Aleš Neuman. Pokutový kop si vzal na starost David Toman a s přehledem proměnil - 1:1. Hosté znovu udeřili v 41.minutě. Po rychlém protiútoku přišel centr z pravé strany a Milan Lában hlavou poslal míč za Mundukova záda - 1:2. Konec poločasu patřil však domácím. Ve 44. minutě se po výborně kopnutém rohu, Koukal odstartoval svoji kanonádu - 2:2. Ve 45. minutě vyslal Koukal A. Neumana, ten zatáhl míč do vápna kde vystřelil, hostující brankář Mezera vyrazil na zadní tyč kde byl Boháček a hlavou poslal míč do branky. Do šatně se šlo za stavu 3:2 pro domácí.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas patřil domácím. V 50. minutě si Koukal poradil s obranou i brankářem Mezerou a vstřelil svůj druhý gól v zápase - 4:2. O pět minut později domácí krásnou kombinací dostali až do vápna, kde skóroval Vít Pokorný pátou branku domácích - 5:2. V 59. minutě po odpískaném offsidu neudržel nervy na uzdě hostující Milan Lában a zakopnul míč. Jelikož to bylo jeho druhé žluté napomenutí, musel hřiště opustit a srazil tak poslední šance hostů výsledek zvrátit na svou stranu. Domácí měli balón pod kontrolou a hostům nic nedovolili. V 69. minutě Koukal završil svůj hattrick. Krásnou střelou z pravé strany přehodil brankáře Mezeru - 6:2. O jedenáct minut později završil domácí kanonádu Aleš Neuman, kde si poradil jak s obranou, tak i brankářem - 7:2.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Realizační tým: V kabině jsme si řekli že hodíme nepovedené utkání ve Vladislavi a navážeme znovu na vítěznou šňůru. Což se nám povedlo a bylo z toho jednoznačné vítězství 7:2. Díky všem klukům za předvedený výkon.




Sestavy


Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - P. Neuman [-] , B. Křesťan [-] , P. Fabík [-] , P. Fabík [-] - A. Neuman [-] , D. Toman [-] (79. J. Pokorný [-] ) , F. Boháček [-] , L. Krčál [-] - V. Pokorný [-] (65. M. Chmelař [-] ) , V. Koukal [-] -

Slavoj Polná B
J. Mezera [-] - D. Mühlfeit [-] , F. Vala [-] (82. F. Vrbecký [-] ) , F. Košina [-] , Š. Mikulinec [-] , L. Čaloud [-] , M. Havlíček [-] , A. Brukner [-] , M. Šorf [-] (69. J. Bohdálek [-] ) , J. Staněk [-] (25. J. Šimek [-] ) , M. Tomas [-]

ŽK: 32. L. Krčál , 36. P. Fabík , 58. P. Neuman - 30. M. Havlíček , 34. Š. Mikulinec , 46. L. Čaloud . ČK: 59. M. Havlíček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZSIHOVICS Tomáš - SOUKUPOVÁ Věra, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Šikula
Tip experta: remíza

2:2 - Tady to vidím na remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích