2:3
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v prvním poločase! Žamberk a Zámrsk se střetli v gólově bohatém duelu


Branky


26. J. Jírů , 45. D. Derka - 8. P. Formánek , 22. T. Houžvička , 42. E. Rožek (p.)
7

Dramatický fotbalový souboj mezi týmy Žamberk a Zámrsk, který skončil výhrou hostů 3:2, se stal diváckým magnetem. Gólově bohatý první poločas nabídl pět branek a dynamiku, která držela fanoušky v napětí až do posledního hvizdu. Hosté si odvezli cenné tři body, zatímco Žamberk ukázal svou bojovnou povahu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová smršť v úvodu

První poločas zápasu byl doslova gólovou smrští. Hosté z Zámrsku začali zápas vskutku razantně, když Pavel Formáek otevřel skóre už ve 8. minutě hry. Tímto gólem dali najevo své ambice a touhu po vítězství. Tomáš Houžvička následoval svého spoluhráče v 22. minutě a zdvojnásobil vedení Zámrsku. Bylo patrné, že hostující tým se cítí sebevědomý a silný.

Domácí Žamberk však nechtěl jen tak pasivně přihlížet vlastnímu osudu. O pouhých čtyři minuty později se Jaroslav Jírů trefil do sítě Zámrsku a snížil skóre na 1:2. To byla důležitá odpověď na rychlý nástup hostů. První poločas byl nabitý akcí a góly, a to ještě nekončilo. Ve 42. minutě se hostující tým dočkal dalšího gólu, tentokrát z penalty. Emanuel Rožek proměnil penaltu a poslal Zámrsk znovu do dvougólového vedení. Ovšem drama v prvním poločase nekončilo, neboť v samém závěru poločasu, v 45. minutě, David Derka z Žamberku snížil na 2:3. To byl poslední gól prvního poločasu a nádeje domácího týmu na vyrovnání zůstávaly stále naživu.

Hosté udrželi jednogólové vedení

Druhý poločas zápasu byl plný bojovného nasazení ze strany obou týmů. Hosté se snažili udržet svůj náskok, zatímco domácí hráči se snažili stáhnout skóre na svou stranu. Obě strany měly několik příležitostí, ale brankáři byli na svém místě a drželi své týmy nad vodou.



Ohlasy k zápasu



SK Zámrsk
Pavel Formánek, hráč: Myslím, že zapas jsme měli celou dobu pod kontrolou a jen vlastními chybami jsme si ho zkomplikovali. Měli jsme dobrý vstup do utkání, kdy jsme mohli jít brzy do vice brankového vedení, ale hodně šanci jsme neproměnili. Když už jsme odskočili o 2 branky, tak jsme si nechali dát klasického ,,šatňáka”. V druhé půli jsme měli příležitosti opět na odskočení, ale nedařilo se nám šance proměňovat. Na druhou stranu Žamberk si žádnou větší příležitost nevytvořil. Myslím si, že naše vítězství bylo zasloužené.



Sestavy


1. FC Žamberk
D. Vítek [-] - M. Cvik [-] , T. Kmoch [-] (75. A. Brebis [-] ) , D. Derka [-] , J. Jírů [-] , J. Stejskal [-] , F. Bartoš [-] , T. Chlumecký [-] (77. P. Chládek [-] ) , T. Hernych [-] , J. Molnár [-] , T. Kotyza [-]

SK Zámrsk
P. Laksar [-] - P. Novák [-] , Z. Dušek [-] , M. Bálek [-] , M. Dvořák [-] - T. Houžvička [-] (66. R. Matoušek [-] ) , M. Bezdíček [-] , J. Gerčák [-] , P. Formánek [-] - M. Jiráský [-] (79. R. Mudrich [-] ) , E. Rožek [-] (90. F. Peterka [-] )

ŽK: 82. J. Jírů - 85. P. Formánek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šimek Zdeněk - DEPEŠ Michal, STOLÍN Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Filip Cihlář

Expert: Jakub Slavík
Tip experta: výhra hostů

V Zámrsku mám pár kamarádů z futsalu z nejzbachu a mají dobrý kádr, věřím že vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů